Genel

Vissmate Çamaşır Suyu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Geçtiğimiz hafta ‘Hijyende Tek Hareket’ sloganı ile raflarda yerini alan Vissmate markasından hijyen dolu bir paket aldım. Çamaşır suyu kullanımını sağlık açısından onaylamasak bile hepimiz daha fazla temizlik duygusu için kullanmaya devam ediyoruz. Ben de ev temizliğimde çamaşır suyunun zarar vermeyeceği her noktada kullanıyorum. banyoda, mutfakta, yüzey temizliğinde, fayanslarımda …

Çamaşır suyunun beni rahatsız eden en büyük etkisi kokusu olurdu. Pahalıdan ucuza her türlü markayı denemiş olmama rağmen bu kokudan kurtulamamıştım. Vissmate Ultra çamaşır suyuna kadar…Çiçek bahçesi, çam ormanları, deniz ferahlığı ve limon çiçeği kokuları ile 2015’in son günlerinde piyasaya hızlı bir giriş yapan Vissmate, hem çamaşır suyunun alışılagelmiş kokusundan sıyrıldığı için hem de gerçekten ultra yoğun olduğu için kalbimi kazandı. Fiyatının benzerlerinden neredeyse yarı yarıya olduğunu da düşünürsek tüketiciyi fazlası ile memnun edecek gibi görünüyor. 
Ben hızla akıp gittiğini düşündüğüm için yoğun olmayan çamaşır sularına göz ucu ile bile bakmıyorum. her zaman yoğun olanları tercih ediyorum ancak Vissmate yoğunluğu ile beni bile şaşırttı. O kadar yoğun ki temizlemek istediğiniz bölgeye sıktığınızda asla akıp gitmiyor. Ayrıca etkisi ile mutlu ediyor. Kullandığım her bölge pırıl pırıl parlıyor. 
Ben temizlik günümde hemen denedim ve şimdi elimin altında olan bir ürün oldu. Her gün mutlaka lavabolarımı ve tuvaletleri Vissmate ile temizliyorum. Ben hem etkisi, hem kokusu hem de fiyatı ie cazip olan Vissmate ultra çamaşır sularını bundan sonra çamaşı suyu markam olarak tayin ettim. her zaman alacağım bu ürünü herkese tavsiye etmeye başladım ble.
Hem ürünleri incelemek hem de Vissmate’nin hijyen önerilerinden faydalanmak için www.vissmate.com.tr adresine ışınlanabilirsiniz.
Hijyen dolu ve sağlıklı günler dilerim.

Yorum Yaz

Pin It