Genel

Memorial Hastanesi Ortopedide Başarı Grafiğini Yükseltiyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Doğuştan gelen sakatlıkları tedavi amacıyla doğan Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı, günümüzde pek çok hastalık ve sonradan oluşan sakatlıklarla mücadele ediyor.
Tıbbi dalların arasında teknoloji ve bilimsel anlamda en hızlı gelişen ve giderek daha geniş alanları kapsayan dalların başında olan ortopedi günümüzde en çok rağbet edilen branşlardan bir tanesi olma özelliğine sahip. Bu durum ortopedik rahatsızlıklar, yaralanmalar ve sakatlıkların, hastanın yaşam kalitesini olumsuz etkileyen sorunların en başında geliyor olmasından kaynaklanıyor.

Meydana gelen ortopedik rahatsızlıkları ortadan kaldırarak yaşam konforumuzu arttırmak için vakit geçirmeden tedavi olmamız şart. Elbette ki branşında başarısını kanıtlamış ve bilimin ışığında her türlü teknolojik gelişmeleri takip eden doktorların gözetiminde tedavi olmak hayati önem taşıyor.
Sağlık alanında büyük başarılara imza atan Memorial Hastanesi, ortopedi ve travmatoloji bölümüyle de hastaların beklentilerini karşılamayı hedefleyerek başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor.  Memorial Hastanesi ortopedi bölümü, kas ve iskelet sistemimizdeki doğumsal ya da sonradan edinilmiş her türlü ortopedik rahatsızlığı en ileri teknolojik gelişmelerden yararlanarak hızlı teşhis ediyor ve hastanın durumuna uygun olan ilaç ya da cerrahi tedaviyi uyguluyor. En önemlisi ise hasta tüm bu teşhis ve tedavi sırasında uzman doktorlar tarafından tüm detaylarıyla bilgilendiriliyor. Bu durum da hastayı strese sokmadan güvenli tedavi ortamı yaratıyor.

Doktor seçimi çok önemli

Tüm hastalıklarda olduğu gibi ortopedik hastalıklarda da tedavi için başvurulan doktorun seçimi çok önem taşıyor. Alanında uzman, branşındaki bilimsel gelişmelere hakim ve hastaya pozitif enerji veren doktorların tedavi sürecini hızlandıracağı tartışmasız kabul edilmesi gereken bir durum. Memorial Hastanesi ortopedi bölümü, ortopedi ve travmatoloji anabilim dalını kapsayan tüm alt dallarda uzman doktor kadrosuyla hizmet vermeye ve başarılı sonuçlarıyla hasta ve hasta yakınlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Tek tıkla doktorunuzu seçin

Doktor seçimi çok önemli olduğu kadar zor ve zahmetli bir iştir. Yaşanan rahatsızlık sırasında çevremizde benzer hastalıkları yaşamış kişileri araştırıp tavsiyelerine kulak vermeye çalışırız. Ancak bu yöntem kısıtlı ve çoğu zaman yeterli sonuç vermeyen bir yoldur. Memorial Hastanesi sürekli yenilenen hizmet anlayışıyla Doktor seçiminizi de kolaylaştıracak bir yöntemi sizlerle buluşturuyor. Memorial Hastanesi’nin internet sitesine girerek ortopedi ve travmatoloji doktorlarını tek tek inceleyebilir ve dilediğiniz doktordan online olarak randevu alabilirsiniz.

Memorial Hastanesi’ni ortopedi alanındaki başarısından ve sürekli değişen ihtiyaçlara yönelik gelişen hizmet anlayışından dolayı kutluyor ve hepinize sağlık dolu günler diliyorum.

Yorum Yaz

Pin It