Diyet

Nohut Kahvesi ile Bir Haftada 4 Kilo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Zayıflamak isteyenlere bakliyatların verdiği desteği hemen hemen hepimiz biliyoruz artık. Önemli bir bakliyat olan nohut sayesinde hem zahmetsiz hem hızlı hem de kalıcı kilo verebilirsiniz. Şems Aslan tarafından pek çok televizyon programında tarif edilen nohut kahvesi tüketerek 7 günde 4 kilo verebilirsiniz. Bazı yerlerde nohut çayı ya da nohut suyu olarak geçen nohut kahvesi yapımı size anlatacağım. nohut kahvesi ile zayıflamak istiyorsanız yazının devamını okuyun ve nohut kahvesi ile zayıflayanlar kervanına Siz de katılın.

Unutmadan söyleyeyim nohut kahvesi kürünü 7 gün uyguladıktan sonra üç gün ara veriyorsunuz ve sonra 7 gün tekrar ediyorsunuz.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Şems Aslan nohut kahvesi tarifi

Malzemeler
Bir avuç nohut
2 su bardağı sıcak su

Hazırlanışı
Nohut kahvesini zayıflamak amacıyla kullanıyorsanız bir gece önceden hazırlamanız gerekiyor. Bir gece önce kapaklı bir cam kavanozun içine nohut ve sıcak suyu ilave edip kavanozun kapağını ince kapatıyor ve gece boyunca bekletiyoruz.


Kullanışı
Sabah aç karnına Kavanozdaki nohutun suyunu için ve 20-25 dakika kadar sonra kahvaltınızı yapın. Bu kürü aynen 7 gün tekrar edin.

Yorum Yaz

Pin It