Genel

Tek Hareketle Göbek Erisin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Göbeğinizden şikayetçi misiniz? Göbek yağlarını eritmek için tüm gün aç gezip yine de inatçı yağlardan kurtulmayı başaramıyor musunuz? Egzersiz yapmanız gerektiğini biliyor ama saatlerce süren egzersiz programı sıkıcı geliyor ve kafanızı mı karıştırıyor? O halde sizlere harika bir haberim var. Hedefinizi tam 12’den vuracak nokta atışı yapan etkili göbek eriten tek bir hareket var. Birazdan vereceğim hareketi istikrarlı olarak yaptığınızda beliniz incelecek ve göbeğinizden fışkıran yağlara veda edeceksiniz.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ünlü egzersiz eğitmenlerinin favorisi olan bu hareket aslında bildiğimiz şınav hareketinin evrim geçirmiş hali. Pilates topu ile zorlaştırılan ve etkisi arttırılan hareketi her gün düzenli olarak yaparsanız süper sonuçlar elde etmeye başlayacak ve kararlı bir şekilde göbeğinizden kurtulacaksınız.

*İlk olarak yere yüz üstü olacak şekilde uzanın. Aynı şınav pozisyonunda olduğu gibi ellerinizi omuz hizasında olacak şekilde yere koyun. Bacaklarınız ise yerde değil büyük boy pilates topu üzerinde olsun.

*Hareket sırasında belinizi düz tutmaya özen gösterin. Tamamen yere paralel olun.

*Bu pozisyonu bozmadan durabildiğiniz kadar kalın.

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Haydi daha sıkı bir görünüm için harekete geçin.

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It