Genel

Zayıflatan Pancar Suyu ile Akşam Detoksu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Zayıflamak isteyenler ve her daim sağlıklı olmak isteyenler için detoks yapmanın önemi çok büyük.  Ödemden kurtaran, toksinleri atmamıza yardımcı olan ve belki biraz da kilo verdiren detoks programlarını sizler de mutlaka deneyin. Hem zayıflatan hem de sağlığınızı korumak adına büyük bir adım sayılabilecek Pancar Detoksu ile ilgili detayları sizler için derledim. Zayıflatan Pancar Suyu Detoksu denemeye değer bir program diyor ve sizi yazının devamı ile baş başa bırakıyorum.

Yıllardır karaciğeri rahatlatmak amaçlı tüketilen pancarın zayıflamaya da katkısı olduğu ortaya çıktı. Yapraklarının Demir, A ve C vitaminlerinin yumru kısmının ise folik asit, manganez, lif ve potasyum kaynağı olduğu pancar, düşük kalori oranı ile de kalplerimizi kazanıyor.

Yüksek lif oranı ile uzun süre tok kalmamızı ve kilolara davetiye çıkartan gıdalardan daha uzun süre uzak kalmamızı sağlayan pancar, sindirim sistemimizin de düzgün çalışmasına destek oluyor.


Pancar yerine suyunu tercih edin

1 adet pancarda 8 mg şeker bulunuyor ancak bu şeker oranı pancarın suyu sıkıldığında sorun olmaktan çıkıyor. Pancarın suyu sıkılırken karbonhidrat ve şeker posada kalıyor ve size bol lifli ve kalorisi çok az bir içecek kalıyor. Vitamin değerleri yüksek ve maksimum oranda bağırsak çalıştıran sağlıklı içeceğin faydalarını keşfedin.

Pancar Suyu ile Akşam Detoksu Tarifi

3 adet taze pancar. Pancarların taze, yoğun kırmızı, lekesiz ve sert olmasına dikkat edin. İyice yıkadığınız pancarları 4 parçaya bölün ve katı meyve sıkacağında sıkın. Posayı tekrar sıkmaya kalkmayın. Hazırladığınız içeceği yemekten 30 dakika önce ya da yemek ile birlikte tüketin. 

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It