Genel

Gece Kızı Çayı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte, kış rehavetinde alınan kiloların verilme çabası başladı. Hızlı kilo vermek isteyenler zayıflamak için farklı yollara girdi. Çabuk zayıflamak için başvurulan yolların başında ise zayıflama çaylarını tercih etmek geliyor. Ben de bugün sizlere son zamanların popüler zayıflama çaylarından bir tanesi olan Gece Kızı çayından bahsedeceğim. Bakalım ismi bu kadar ilginç olan gece kızı çayı işe yarıyor mu?

Gece Kızı Çayı Nedir?

Kilo alımının önemli nedenlerinden bir tanesi olan ödem ile savaşan ve vücutta biriken ödemin atılmasına yardımcı olan bitkisel zayıflama çayı olarak kategorilendirilen Gece Kızı Çayı, zayıflamaya yardımcı olan bitkilerin harmanlanması ile oluşur. İçeriğinde ıhlamur, kiraz sapı, avokado, tarçın ve yeşil limon kurusu bulunur.

Gece Kızı çayı Nerelerde Bulunur?

Genellikle internet üzerinden satın alındığını bildiğim gece kızı çayı, bazı aktar ve eczanelerden de temin edilebiliyor. Bu tür ürünlerin satışında internet sitelerine güven duymuyorum o nedenle size güvenilir bir aktar ya da en iyisi eczane bulmanızı tavsiye ederim. 40 – 60 TL arasında fiyatla temin edebilirsiniz.

Gece Kızı Çayı Nasıl Kullanılır?

İçerisinde 15 adet poşet çay bulunan kutu şeklinde satılan gece kızı çayının bir poşetini bir bardak kaynamış suda bekletme yöntemi ile demlemeniz gerekiyor. Öğle yemeğinden 1 saat sonra ve gece uykudan 1 saat önce olmak şartı ile günde 2 fincan içilmesi gerekiyor. Çay her seferinde taze olarak hazırlanmalı ve bekletmeden tüketilmelidir.

Gece Kızı Çayı Zayıflatır mı?

Gece Kızı Çayı kullanıcı yorumları genellikle ilk 1 hafta içerisinde 3 kilo verdikleri yönünde. Ancak unutmayın bu verilen kilonun büyük bir kısmı ödemdir. Net fikir edinmek için çayı en az 1 ay kullanmak gerekir.





Yorum Yaz

Pin It