Egzersiz

Spordan önce kahve içmek zayıflatır mı?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Spordan önce kahve içmek zayıflatırmı
Spordan önce kahve içmek

Zayıflamak için egzersiz yapmak şart. Egzersiz yaparken daha fazla yağ yakmak isteriz. Spor sırasında performans arttırmak ve daha fazla kalori harcamak için piyasada bulabileceğiniz L-Karnitin, CLA gibi ürünlerden faydalanabilir ya da doğal yöntemler deneyebilirsiniz. Bugün sizlere spor yapmadan önce yağ yakmak için ne yapmanız gerektiği hakkında detay paylaşmak istiyorum. Spordan önce kahve içmek yağ yakar mı? Gelin birlikte inceleyelim.  İşte egzersiz yapmadan önce ve sonra bir fincan Türk kahvesi içmenin faydaları…

Spordan önce kahve içmek yağ yakar mı?

Yapılan araştırmalar, kahvenin zayıflama konusunda oldukça etkili olduğunu ortaya koyuyor.  Özellikle spor yapmadan ve yaptıktan sonra içilen bir fincan kahve oldukça iş görüyor.

  • Etkili bir spor performansı için kaslara daha fazla oksijen gitmesi gerekiyor. Kahve içmek bu konuda oldukça etkili.  Çok sık kahve tüketmeyen insanlarda kahve içildikten sonra 75 dakika boyunca kan dolaşımının %30 daha hızlı olduğu yapılan araştırmalar tarafından kanıtlanmış. Ayrıca kahvenin içerisinde bulunan kafein kasları koruyor.
  • Spordan sonra bir fincan Türk kahvesi içmek, kasları bir sonraki egzersiz için hazırlıyor.
  • Spordan önce kahve içmek yağ yakımını hızlandırıyor. Egzersizden 30 dakika önce kahve içmek daha fazla kalori yakılmasını sağlıyor.
  • Spordan sonra kahve içmek kas ağrılarına iyi geliyor.

2 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It