Diyet

Streç film ile göbek eritmek ne yapmalı?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Göbeğe streç film sarmak, göbek eritmek için kullanılan en eski ve basit yöntemlerden bir tanesidir.  Uygulaması kolaydır ancak bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekir. Bölgesel zayıflamak için tercih edilen streç film sararak zayıflama yöntemi tek başına asla etkili olmaz. Sorunlu bölgeye streç film sarıp bu şekilde beklemek sadece vücuttan su atmaya neden olur ve hem etkisizdir hem de sağlığınızı kötü yönde etkiler. Streç film ile göbek eritmek için yapmamız gerekenleri anlatacağım.

Streç film ile göbek eritmek

Göbeğe streç film sararak eritmek istiyorsanız öncelikli olarak streç film saracağınız bölgeye inceltici krem ya da ev yapımı sıkılaştıran karışım sürmeniz gerekiyor. Böylece sürdüğünüz karışım vücudunuza daha iyi etki edecek ve maksimum fayda sağlanacaktır.  Birazdan size bölgesel zayıflatan ev yapımı karışım tarifi vereceğim. Bu karışımı uyguladıktan sonra streç film ile sararak kısa sürede göbek eritebilirsiniz.

Bölgesel zayıflatan kahveli kür tarifi

Malzemeler

1 tatlı kaşığı Türk kahvesi

1 tatlı kaşığı himalaya tuzu

1 kapsül E Vitamini

1 çay kaşığı kakao yağı

Hazırlanışı

Türk kahvesi ve himalaya tuzunu karıştırın. İçerisine E vitamini kapsülünü ve kakao yağını ilave edip krem kıvamına gelene kadar iyice karıştırın. Krem kıvamına ulaşmak için kakao yağı miktarını arttırabilirsiniz. Uygulayacağınız bölgede cildinizin temiz ve kuru olmasına özen göstererek karışımı inceltmek istediğiniz bölgeye masaj yaparak sürün.  Karışımı iyice sürdüğünüz bölgeyi streç film ile sarın. 30 dakika ile 2 saat arasında bekleyin. Daha fazla beklemeniz sadece cildinizin tahriş olmasına neden olur. Beklerken hareket etmeye özen gösterin. Ne kadar çok hareket ederseniz yöntemden o derece fayda sağlarsınız. Bekleme süresinin ardından bölgeyi keseleyerek soğuk su ile yıkayın.

Streç film ile göbek eritmek ile ilgili ne yapmamız gerektiğini kısaca anlatmaya çalıştım.  Streç film sarmadan önce isterseniz piyasada hazır olarak satılan inceltici ve sıkılaştırıcı kremleri tercih edin isterseniz incelten bitkisel karışımları kendiniz evde yapın farketmez. Dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar uygulama öncesi cildi temiz ve kuru tutmak, streç film sardıktan sonra hareket etmek ve çok uzun süre ciltte bekletmemek. Bu kadar basit…

2 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It