Genel

Online gözlük Voogueme.com’dan alınır

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Araştırma rakamlarına göre Dünya genelinde her dört kişiden biri gözlük kullanıyor. Türkiye’de ise gözlük kullanıcı oranı yaklaşık olarak %18-20 arasında.  Bu istatistiğe giren kişilerden bir tanesi de benim. Kendimi bildim bileli numaralı gözlük kullanıyorum. Bu nedenle gözlük seçimlerimi çok önemsiyorum. Gözlük benim vazgeçemediğim  aksesuarım haline geldiği için kıyafetlerime uyacak ya da o gün beni yönlendiren ruh halime göre beni tatmin edecek farklı seçeneklerim olması beni mutlu ediyor.  Ben bir süredir yeni keşfim olan voogume.com sitesinden online gözlük çerçeveleri siparişi veriyorum.  İlk zamanlar internetten gözlük almak konusunda endişelerim olsa da sonuç oldukça memnun edici.

Online gözlük siparişinde riskleri ortadan kaldırın

İnternet üzerinden online gözlük siparişi etmenin bana göre en büyük risklerinden bir tanesi alacağınız gözlüğün sizin yüzünüze uygun olup olmayacağı ihtimalidir.  Benim gözlük alışverişi yaparken Voogueme.com sitesini tercih etmemin en önemli sebebi, sitede beğendiğiniz gözlüğün sizde nasıl duracağı konusunda fikir edinmenize yardımcı olacak bir uygulamanın bulunması.

online gözlük alışverişi
online gözlük

Sitede beğendiğiniz gözlüğün sayfasına girdiğinizde aşağıda paylaştığım resimde ok işareti ile gösterdiğim Try One yazısına tıkladığınızda karşınıza bir pencere açılacak. Açılan pencerede gözlüğün erkek ve kadın mankenler üzerinde duruşunu görebilir ya da ikinci görselde ok işareti ile gösterdiğim alana tıkayarak kendi fotoğrafınızı ekleyebilir ve modelin sizde nasıl durduğu konusunda fikir edinebilirsiniz.

 

Sitede hemen hemen herkesin zevkine uygun gözlük bulunuyor olması, siteyi cazip kılan başka bir özellik. İster iddialı, ister romantik, ister sade bir zevke sahip olun voogueme sitesinde mutlaka size hitap edecek bir model bulursunuz. kare, köşeli, yuvarlak, kedi, büyük, küçük çerçevelerin arasında boğulmadan aradığınız çerçeve modelini ve rengini bulabileceğiniz kolay bir arayüzü olan siteye bakmadan asla gözlük seçimi yapmamanızı özellikle öneriyorum.

Ben siteden 2 tane gözlük siparişi verdim.  Biri çok tatlı yeşil bir renge sahip biraz büyük çerçeveli, diğeri ise sade ama tasarımı ile fark yaratan transparan bir model.

İlerleyen dönemlerde almayı düşündüğüm sezon modası leopar detayları olan bir model.

Renk uyumu ile beni benden alan bu gözlük sizce de çok hoş değil mi? Pembe kedi gözlükleri son zamanlarda çok ilgimi çekiyor

2 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It