Zayıflama kürleri

Hızlı zayıflamak isteyenlere elma yoğurt kürü

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
elma yoğurt kürü nasıl yapılır
elma yoğurt kürü

Yaz yaklaşıyor. Güneş yüzünü göstermeye başladı. Yaza formda girmeyi isteyenler için de geri sayım başlamış oldu. Kalın kıyafetler arkasında saklanan kilolardan hızla kurtulmak için uygun bir şok diyet arıyorsanız tam yerine geldiniz demem çok doğru olur. Bugün sizlere lezzetli ve bir o kadar etkili bir kürden bahsedeceğim. Hepimizin çok sevdiği elma ve yoğurt ile yapılan elma yoğurt kürü, 3 günde 3 kilo zayıflatıyor.

Mutfaklarımızın ve diyet listelerinin vazgeçilmez besinleri elma ve yoğurdu birlikte tükettiğinizde etkili bir şekilde zayıflayacağınızı biliyor muydunuz? Ayrı ayrı çok sevilen elma ve yoğurt birlikte tüketildiğinde yağ yakıcı karışıma dönüşüyor. O zaman gelin detayları birlikte inceleyelim.

Elma yoğurt kürü nasıl yapılır?

Etkili bir sonuç için kürü 15 gün boyunca düzenli olarak uygulamalısınız. 15 günün sonunda devam etmek istiyorsanız 1 hafta kadar ara verip tekrar başlayabilirsiniz. Her evde bulunan ve uygun fiyatlı bu besinlerle bütçenizi zorlamadan, lezzetten vazgeçmeden ve sağlıklı bir şekilde zayıflamanız mümkün.

bu zayıflama kürünü kırmızı ya da yeşil elma ile hazırlayabilirsiniz. 1 adet elmayı rendeleyerek bir kase az yağlı yoğurt ile karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz. Elmanın lifli yapısı, yoğurdun kalsiyum ve protein içeriği zayıflamanıza büyük ölçüde yardımcı olacak.

Örnek elma yoğurt kürü listesi

Sabah

1 bardak şekersiz çay ya da kahve

1 ince dilim kepekli ekmek

4 zeytin

1 kase elmalı yoğurt

1 kibrit kutusu yağsız peynir

Ara öğün

1 kase elmalı yoğurt

Öğle

3 kaşık sebze yemeği

2 kaşık pilav

bol yeşillikli yağsız salata

1 kase elmalı yoğurt

Ara öğün

1 kase elmalı yoğurt

Akşam

3 kaşık sebze yemeği

2 kaşık pilav

1 kase elmalı yoğurt

Hepimizin çok sevdiği elma ve yoğurt ile yapılan zayıflama kürünün bir günlük örnek listesi bu şekilde. Listeye uyarsanız, gün içerisinde bol bol su içmeye özen gösterirseniz ve en az 30 dakika tempolu yürüyüş yaparsanız sonuçları 3 gün içerisinde görmeye başlarsınız. Yaz gelmeden önce hızlı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız, motivasyonunuzu bozmadan etkili sonuçlar ile karşılamak istiyorsanız bu çok sağlıklı iki besinin buluştuğu zayıflama kürünü uygulamak sizler için oldukça ideal seçim olacaktır.

 

Yorum Yaz

Pin It