Genel

Streç film ve buzdolabı poşeti tarihe karışacak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Müthiş bir fikrin sonucunda ortaya çıkan yenilikçi bir ürün ile sizlerleyim. Yenilikçi olduğu kadar hayatı kolaylaştıran ve doğal bir ürün olan Balsarwax, günün hatta son zamanların en işe yarar önerisi olmaya aday bence.  Peki nedir Balsarwax? Tüm merak ettiklerinizin yanıtını bu yazıda bulabilirsiniz.

Mutfaklarımızdan eksik etmediğimiz, sağlık açısından faydalı olmayan ama çoğu zaman yiyeceklerimizi korumak amacıyla mecburen kullanmak zorunda kaldığımız streç film ve buzdolabı poşetlerinin tahtını sarsacak doğal yiyecek saklama kumaşı olarak açıklayabiliriz Balsarwax’ı.  Balmumu, doğal ağaç reçinesi, Hindistan cevizi yağı ve jojoba yağı emdirilen %100 doğal pamuklu organik kumaş Balsarwax, tekrar tekrar kullanabildiğimiz için oldukça da ekonomik.

Balsarwax nasıl kullanılır?

Kullanmadan önce ılık ya da soğuk su ve bitkisel sabun ile yıkamanız önerilen Balsarwax’ın kendinden yapışma özelliği var. Elimizin ısısı sayesinde bu doğal koruyucu kumaşı kullanacağımız yiyecek ya da kaba kolayca yapıştırabiliyoruz. Kullandıktan sonra soğuk su ile temizledikten sonra tekrar kullanabiliyoruz. Kullandığımız kumaşta yiyecek lekesi oluştuysa, organik bir sabun ya da bitkisel bulaşık detarjanı kullanarak sünger yardımı ile temizleyebiliriz. Temizlik sırasında nazik ve bastırmadan hareket etmeye özen göstermeniz çok önemli.

Balsarwax nerelerde kullanılır?

Daha önce de dediğim gibi streç film ve buzdolabı poşetlerine harika bir alternatif olarak doğan Balsarwax’ı kaselerin üzerini kapatmada, sandwic ve peynir gibi gıdaları saklamada, yarısı kullanılmış meyve ya da sebzeleri saklamada, maydanoz ve nane gibi yeşillikleri saklamada kısacası streç film ve buzdolabı poşetinin kullanıldığı tüm alanlarda kullanabilirsiniz.

Mutfakta işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak Balsarwax hakkında merak ettiklerinizi sormak ya da sipariş vermek için @balsarwax instagram hesabına ulaşabilirsiniz.

 

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It