Genel

Palmer’s Cocoa Butter Formula E Vitaminli Nemlendirici

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Palmer's Cocoa Butter Formula
Palmer’s Cocoa Butter Formula

Bahar geldi. Bu dönem cildimizi yaza hazırlamak için mükemmel bir dönem.  Kışın soğuktan yıpranan ve uzun süre kalın kıyafetler altında nefessiz kalan cildimizi özgürlüğe kavuşturma zamanı geldi. Cildimize özlediği nemi kazandırmak, yıpranmaları onarmak için nefis kokan bir öneri ile geldim bugün. Palmer’s Cocoa Butter Formula E Vitaminli Nemlendirici kuruyan, çatlayan ve setleşen cildinizde adeta sihir etkisi yaratacak.

Yüzlerce yıldır cildi yumuşatmak, pürüzleri gidermek ve cilt lekeleri başta olmak üzere sayısız cilt problemlerini iyileştirmek amacıyla kullanılan kakao yağı , kakao çekirdeklerinin özünden elde edilen doğal iksirlerdendir. Palmer’s Cocoa Butter Formula nemlendirici, doğal mucize kakao yağının E Vitamini ile zenginleştirilmesi ile etkisini katlamış. Doğal bir antioksidan olan ve cildin kendini yenilemesi için gerekliliği kanıtlanan E Vitamini, sağlıkla parlayan bir cilt için doğanın bize sunduğu nimetlerin başında gelir.

Palmer’s Cocoa Butter Formula hızlı ve etkili nemlendiriyor

Kakao yağı ve E vitaminli konsantre kremi denedikten sonra şimdiye kadar kullandığınız nemlendirici kremleri bir kenara bırakacağınızı düşünüyorum. Hızlı nemlendiren, cildi yatıştıran bu krem, cildi sürüldüğü anda yatıştırıyor ve yumuşatıyor. Verdiği nem uzun süre kalıcı olduğu için sürekli elinizde nemlendirici ile gezmeniz gerekmiyor. Yapısı çok yoğun bu nedenle çok uzun süre kullanabileceğiniz için oldukça ekonomik.  Nefis bir çikolata kokusu ile cildiniz kadar duyularınıza da iyi gelen bu krem, düzenli kullanımda cilt lekelerinin görünümünü azaltıyor, hamilelik ya da hızlı kilo değişimleri nedeniyle oluşabilecek çatlakların önüne geçiyor.  Palmer’s kakao yağı ve E vitaminli nemlendirici kremi ben özellikle diz, dirsek, tırnak eti gibi kuruyan bölgelerimde ve dudaklarımı nemlendirmek için kullanmaya başladım.  Akşam olduğunda duş sonrası cildi şımartmak için de değerlendirmenizi tavsiye ettiğim kremi, güneş sonrası cildinizi yatıştırmak amaçlı da kullanabilirsiniz. Yoğun bir yapısı olmasına rağmen uygulama sonrasında hızla emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor.  Hafif , etkili ve misler gibi kokan bir nemlendirici arayanların mutlaka bakmasını öneriyorum.

Palmer’s markasına ait çeşitler inanılmaz. İlerleyen dönemlerde markaya ait başka ürünleri de deneyerek sizler için yorumlayacağım.

Yorum Yaz

Pin It