Genel

Zarif ve trend takılar için Only Grace Jewelry

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Only Grace Jewelry Takı
Only Grace Jewelry

Aksesuarlar güzelliğimizi taçlandırır.  Eski çağlardan bu yana hayatımızda önemli bir yere sahip olan takılar için  sahibini güzelleştiren en zarif detay diyebiliriz.  İşte tam da bu nedenle takılar özellikle biz kadınların zayıf noktası oluyor.  Işıltıya, estetik çizgilerin zarif dansına asla dayanamıyoruz. Ben de bugün içerisinde  kendimi kaybettiğim bir aksesuar sayfası olan Onlygracejewelry sayfasından yaptığım alışverişten bahsedeceğim sizlere.

Ben 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken kendim için  aksesuar arayışına girdim. Eşimle yemeğe çıktığımda abartısız ancak şık bir görünüm benim için önemliydi. Bu nedenle kibar ancak ışıltısından ödün vermeyen bir kolye küpe seti istiyordum. Ayrıca kaliteli olmalıydı. Küpe takmayı sok seviyorum ama kulak deliklerim küpeleri taktıktan en fazla 30 dakika sonra acımaya başlıyordu. Ben de mecburen küpeleri çıkartıyor ve çantama koyuyordum. İşte gece böyle bir kötü sürprizle karşılaşmamak için kalite önemliydi. Arayışlarım sırasında İnstagramda onlygracejewelry sayfası ile tanıştım.  İncelemeye başladığımda tüm takılara hayran kaldım. Onlygracejewelry  sayfasının yorumlarına baktığımda müşteri memnuniyeti ve yetkililerin ilgisi belli oluyordu. Her biri ayrı güzellikte takıların arasında oldukça zor seçim yaptım.  Çelik ve swarovskinin büyüsü beni hep etkiler. Bu nedenle swarovskinin ışıltısını ve çeliğin kalitesini barındıran harika bir kolye küpe seti siparişi verdim. Yetkililer siparişim sırasında tüm sorularımı bıkmadan yanıtladılar ve çok şık bir kutuda hızlıca elime ulaştırdılar. Paketlemenin özenli olması bence ekstra bir avantaj.

Only Grace Jewelry garantili takıları ile göz dolduruyor

Çelik, zircon ve swarovski gibi  materyallerden hazırlanan ayrıca kararma yapmayan takıları bizimle buluşturan Only Grace Jewelry, müşterilerine kararmaya karşı iade ve değişim garantisi veriyor. Bence firmanın garanti vermesi,  güvensizliğin her geçen arttığı online alışveriş sisteminde oldukça büyük bir avantaj. Şimdi sizi beğendiğim ve seçmekte zorlanmama sebep olan bir kaç takı ile baş başa bırakıyorum.

Yorum Yaz

Pin It