Genel

Actisoft Konsantre Yumuşatıcı Yorumlarım / File Market

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Uygun fiyatlı ama kaliteli ürünleri ile tanınan File marketlerinin markalarını uzun süredir kullanıyorum.  Temizlikten gıdaya, kozmetikten kağıt ürün grubuna kadar pek çok ürün grubunun bulunduğu File Market markalarını sevdiğim için sizlerle de yorumlarımı paylaşmaya karar verdim.  Bugün konuğum Temizlik ve kağıt ürün grubunun markası olan Actisoft‘a ait çamaşır yumuşatıcısı. Üstelik konsantre ve misler gibi yasemin kokulu.

1995 yılından beri faaliyette olan BİM’in 2015 yılında oluşturduğu yeni bir market anlayışı ile hayata geçirdiği File marketlerinin temel ürün kategorisinde 3 farklı markası var.  Daycare, Actisoft ve Harras markaları yüksek kaliteli ürünlere en uygun fiyatla ulaşmamızı sağlıyor. Farklı yazılarımda bu markaları daha detaylı inceleyeceğiz. Ben şimdi Actisoft konsantre yumuşatıcı ile ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum

Actisoft Konsantre Yumuşatıcı Yasemin Kokulu 60 Yıkama

File’nin temizleyici, kağıt ve tamamlayıcı ürün grubun markası olan Actisoft markasının ürün çeşitliliği oldukça şaşırtıcı seviyede.  Aklınıza gelebilecek hemen hemen her ürünü bulabileceğiniz Actisoft markası kalitesi ile şaşırtırken fiyatları ile biz tüketicileri memnun ediyor. Actisoft ürünleri için fiyat/performans ürünü demek yerinde olmaz. Actisoft markasının çatısında sunulan ürünlerin performansları fiyatlarına bakılınca inanılmaz yüksek.  1500 ml Actisoft konsantre yumuşatıcı ile tam 60 yıkama yapabiliyorsunuz.

Çamaşırlarınız mis gibi koksun

Sizleri bilemiyorum ama benim yumuşatıcıdan beklentim yumuşaklığın yanında çamaşırlarımın misler gibi kokması. Kalıcı kokuya sahip olmayan yumuşatıcılardan hızla uzaklaşıyorum.  Actisoft konsantre yumuşatıcı, güzel ve kalıcı koku beklentimi fazlası ile karşılıyor.  Yıkanan çamaşırlarımı ben evde kurutmayı tercih ediyorum ve inanın Actisoft konsantre yumuşatıcı kullandığım zamanlarda evimi bile nefis bir koku sarıyor. Yumuşatıcı içerisinde parfüm kapsülleri bulunduğu için kalıcılığı benzerlerine göre artıyor.  Farklı kokulara sahip olanı mevcut. Ben daha önce lavanta ve manolya kokulu olanları denemiştim bu sefer yasemin kokusunu denedim ve çok memnun kaldım. File marketlere gittiğinizde mutlaka bu yumuşatıcıların bulunduğu reyona göz atın. Eminim zevkinize göre şahane kokular ile tanışacaksınız. Yumuşacık ve mis gibi kokan tertemiz çamaşırlar için daha önce neden o kadar bütçe ayırdığınıza içiniz yanacak.  Bu konuda ana güvenin ve mutlaka bir şans verin.

Size en yakın File marketini bulmak için tıklayın

Yorum Yaz

Pin It