Genel

DMAX TOUR’DAN ERKEN REZERVASYON SEÇENEKLERİ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dmax Tour, erken rezervasyon fırsatlarıyla klişelerin dışında seyahat alternatifleri sunuyor.

Erken rezervasyon kampanyasını 26 Mart’ta başlatan güvenli keşfin yeni adresi Dmax Tour, yurt içi ve yurt dışı turlarda uyguladığı %45’e varan erken rezervasyon fırsatlarıyla tatilcilerin yüzünü güldürüyor.

Seyehat planını Dmax Tour ile erken yapın

14 Nisan’a kadar devam edecek erken rezervasyon döneminde tur paketi alanların ciddi fiyat avantajı elde ettiğinin altını çizen Dmax Tour Kurucu Ortağı ve CEO’su Nazmiye Ayla Aydoğdu, “Normalleşme adımlarının atılmaya başladığı bugünlerde seyahat planını erkenden yapmak isteyenler için her zevke ve bütçeye göre alternatif seyahat paketlerimiz bulunuyor. Elini çabuk tutan tatilseverler % 45’e varan erken rezervasyon fırsatlarımızla hayalindeki turu uygun fiyatlı satın alarak unutulmaz bir tatile çıkma fırsatı elde ediyor.” dedi.

92 yıllık Türhol deneyimini yenilikçi bir bakış açısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla gezginlere sunduklarını belirten Nazmiye Ayla Aydoğdu, “Türkiye’nin ilk seyahat acentesi Türhol’un vizyonunu günümüzün keşifçi ruhuyla yeniden bugüne taşıyoruz. Oluşturduğumuz seyahat paketlerimizle seyahat trendlerine yön vermeyi hedefliyoruz. Profesyonel ve dinamik bir ekibimizle yurt dışı paket turlar, gemi-nehir turları, mavi yolculuk yat gezileri, yurt içi kültür turları gibi hizmetleri yenilikçi bir anlayışla seyahat tutkunlarına sunuyoruz.” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.dmaxtour.com.tr/

Yorum Yaz

Pin It