Genel

NUXE Prodigieux Florale’nin karşı konulmaz parıltısıyla tanışın

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Huile Prodigieuse® Florale’nin karşı konulmaz parıltısı ile tanışmamızın ve canlandırıcı kokusuyla mutluluğumuzu artırmasının ardından 2 yıl geçti.

Bu yıl NUXE, 2 yeni rüteli olan Prodigieux® Florale Parfüm ve Duş Jeliyle anında “Pembenin Mutluluğu” etkisi vadediyor ve bu kokuya olan bağımlılığımızı yoğunlaştırıyor.

Huile Prodigieuse® Florale’nin bağımlılık yaratacak, eau de parfüm olarak sunulan kokusu, sizi küçük pembe bir iyimserlik bulutunda kaybolmaya davet eden ve endişeleri geride bıraktıran muzip bir esans!

«Bu yeni koku bileşimi için Huile Prodigieuse Florale®’in hassas kokusunu daha da ferahlatıcı tonlarla aşıladım. Greyfurt harmanının turunçgil baş notaları limon ve bergamot ile birleşti. Kokunun kalbi, çiçek açan manolya ve portakal çiçeği buketine dayanıyor: Gerçek bir çiçek havai fişeği. Temelde şehvetli beyaz misk, ciltle tutkulu bir uyum yaratmak için derinlik ve ton katıyor.»

Irène Farmachidi, Technicoflor’da parfümöz

Bağımlılık yaratan 3 adım, her günün tadını çıkarmak için 3 canlandırıcı mutluluk anı.

IŞILTINIZI BESLEYİN

Ciltte göz alıcı bir ışıltı bırakan eşsiz kuru yağ hissiyle % 100 botanik kökenli 7 yağdan oluşan ikonik kokteyl, tek adımda yüz, vücut ve saçı besler, onarır ve güzelleştirir.Ultra serisindeki yaşlanma ve leke karşıtı el bakım kremi daha yumuşak ve sıkı bir cilt sağlarken el üzerindeki yaşlanma lekelerini de gözle görünür oranda azaltıyor.

50ml Sprey : 125 TL

100ml Sprey : 190 TL

Prodigieux® Florale DUŞ JELİ

BİR MUTLULUK ŞELALESİ

Sabah duşumuz bizi hemen mutlu bir “pembe” moduna sokuyor ve güne güzel bir şekilde başlatıyor. Formülün botanik kökenli temizleme kalbi (Hindistan Cevizi ve Buğday), cildi nazikçe temizlemekle beraber cildi yumuşak ve esnek hissettirmek için tatlı Badem Yağı ve botanik gliseriniyle birleşiyor.

Tüp 200ml : 65 TL

Prodigieux® Florale PARFÜM

PEMBENİN MUTLULUĞU

Manolyayı greyfurt ve misk uyumuyla harmanlayan bileşimin neşeleri notaları duyularımızı canlandırıyor ve enerjimizi yükseltiyor. Pastel pembeden şeker pembesine, şişesindeki dereceli renk yelpazesi, tıpkı heyecanlandığımızdaki yanaklarımızın hali gibi.

Sprey 50ml : 300 TL

Yorum Yaz

Pin It