Genel

Life By Fakir Baby Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Herkese merhaba,

Anneler Günü yaklaşırken annelerin en çok önem verdiği konulardan bir tanesine ışık tutacak bir ürün deneyimimden bahsedeceğim.  Bebek ve çocuk çamaşırlarının temizliği biz anneler için çok önemlidir. Bebeklerin, çocukların ciltleri çok hassastır ve onların narin ciltlerine zarar vermeden kıyafetlerinin tertemiz olmasını isteriz. Bugün bu arayışımıza son verecek bir ürün önerisi vereceğim.  Üstelik bu ürün hassas cilde sahip yetişkinlerinde imdadına koşacak. Gelin bir süredir denediğim Life By Fakir Baby Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı detaylarına geçelim.

Anneler Geleceğe Not Bırakıyor

Doğa dostu ve vegan içerikli temizlik ürünleri ile biz annelerin içini rahatlatan Life By Fakir,  günümüz çocuklarının yarınlarını da koruma altına almayı amaçlıyor.  Doğal içerikli vegan temizlik ürünlerini tercih eden anneler de çocuklarının sağlığını korurken,  çevreyi de koruma altına alarak daha yaşanılabilir bir dünya için adım atmış oluyorlar. Life  By Fakir İnstagram hesabında çocuklarının geleceğini önemseyen, onlara daha sağlıklı bir dünya bırakmak isteyen annelerin katılabileceği  aynı zamanda anlamlı hediyeler kazanabilecekleri bir kampanya başlatmışlar. #geleceğenotbırak etiketi ile sizler de katılabilir ve 100 kazananlı çekiliş ile şansınızı deneyebilirsiniz.

Vegan temizliğin en etkili hali: Life By Fakir

Sıvı- toz deterjanlar,  konsantre yumuşatıcılar ve ekolojk bulaşık makinesi tabletleri bulunan temizlik ürün grubunun baby serisi de var. Baby serisinde %100 bitkisel yağlardan üretilmiş doğal granül sabun, bitkisel formüllü konsantre yumuşatıcı ve sıvı çamaşır deterjan bulunuyor. Baby serisi hem bebek-çocuk çamaşırları hem de hassas cilde sahip olanlar için ideal. Doğa dostu Life By Fakir ürünlerinin hiçbiri GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor. Buna rağmen etkili ve yüksek performanslı temizlik sunuyor.

Bebek ve çocuk çamaşırlarının sık sık lekelendiği düşünülürse etkili temizlik sunan, kimyasallardan arınmış ve ekonomik ürün bulmak oldukça zor. Life By Fakir Baby Sıvı Deterjanı tüm bu arayışları sonlandıracak özellikleri bünyesinde barındırıyor. Kolay durulanıyor, çamaşırları sertleştirmiyor ve kalıntı bırakmıyor.  Bonus olarak da kokusuna aşık olacaksınız.

Hassas ciltli oğlumun çamaşırları artık emin ellerde

Oğlum 5 yaşında ve doğduğundan beri hassas cildine ekstra özen göstermeye çalışıyorum. Atopik Dermatit denebilecek kadar hassas, alerjen ve aşırı kuru bir cilde sahip.  Bu nedenle kullandığı nemlendiricilerden, deterjan seçimlerine kadar dikkat etmem gerekiyor. 1 aydır Life By Fakir Sıvı Deterjan kullanıyorum ve ara ara yaşadığımız kaşıntıdan eser kalmadı. Benim durumumda olan, ya da çocuklarının çamaşırlarını doğal ve etkili bir şekilde temizlemek isteyen tüm anne ve babalara rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Tüm annelerin ve anne merhametini yüreğinde taşıyan herkesin anneler günün şimdiden kutlarım.

Yorum Yaz

Pin It