Genel

Patırtı.com’da uygun fiyata online alışveriş keyfi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Patırtı.com

Günümüzde internetin nimetlerinden faydalanmayan kaldı mı?  Artık neredeyse her işimizi konfor alanımızdan uzaklaşmadan evimizin rahat ortamında internet üzerinden hallediyoruz.  Ulaşmak istediklerimiz bizim bir tık ötemizde.  Artık market, kırtasiye, yemek ve giyim alışverişlerimizi bile internet ortamında yerimizden kalkmadan ve yorulmadan yapabiliyoruz. Yapılan araştırmalar,  internet üzerinden yapılan online alışverişin de her geçen gün daha yaygınlaştığını ortaya koyuyor.

Ben en çok online giyim alışverişi yapmayı seviyorum. Mağaza mağaza gezmeden, kalabalıkta bunalmadan giyim alışverişi yapmak gerçekten büyük konfor. Aradığım tarzda giysileri uygun kampanyalardan faydalanarak mağaza fiyatının çok altında satın almanın ve kapıma kadar getirtmenin keyfi paha biçilemez. Elbette her siteden alışveriş yapılmaması gerektiği de hepimiz tarafından bilinen/ bilinmesi gereken bir gerçek.  Fiyat kadar kalite ve alışveriş sonrası yaşanabilecek olası problemlerin arkasında duracak müşteri hizmetleri de çok ama çok önemli.  Uygun fiyat- ürün kalitesi- müşteri memnuniyeti odaklı hizmet ve çok daha fazlasını bir arada bulduğum siteler parmakla sayılacak kadar az. Patırtı.com ‘da bu sitelerden bir tanesi.  Ürün çeşitliliği, hızlı teslimat, kampanyalar… online alışveriş tutkunlarını memnun kalacakları bir serüven yaşatacak donanıma sahip olan Patırtı.com’dan ben de yakın zamanda yeni bir alışveriş yaptım. Daha önce yaptığım alışverişi buradan inceleyebilirsiniz.  Haydi detaylara geçelim…

Kadife eşofman altı almayan kaldı mı?

Eşofman altı

Yumuşacık kadife eşofman altları sanıyorum bu sene herkesin üzerinde olacak.  Renk renk kadife eşofman altları son zamanlarda benim de ilgimi çekiyordu. Kayıtsız kalamadım ve hemen bir eşofman altı siparişi verdim.  Ben tercihimi camel rengi kadifeden yana kullandım ama Patırtı’da her zevke hitap eden eşofman altı bulmak mümkün. Hem de aşırı cazip fiyatlarla.  Günlük hayatın hızlı koşturmacasında eşofman altları hayat kurtaran parçalar olabiliyor. Yeni nesil eşofmanlar da artık oldukça şık tasarlanıyor. Kısacası hem şık hem de rahat olabilirsiniz.  Ben paçaları lastikli leopar desenli eşofman altı ve yine paçaları lastikli mor  eşofman altı da  beğendim. Yakın zamanda onları da sipariş edeceğim.

Mont zamanı geldiyse…

Kadın Mont

Ne kadar istemesem de kış geldi çattı! Tam bir yaz insanı olarak güneşli günler için şimdiden gün saymaya başladım ama daha çok zamanımız var.  Soğuk havayı sevmesem de kışın belki de en sevdiğim tarafı şık kazaklar ve montlar. Kazak alışverişleri amacıyla girdiğim sitede kadın mont modellerinin cazibesine dayanamayarak hemen bir mont sipariş ettim. Kazak alışverişlerim için çok yakında yine patırtı.com’u ziyaret edeceğim.  Patırtı’da çok çeşitli kadın montlar arasında seçim yapmakta oldukça zorlandım. Şişme kadın mont çeşitleri arasında uzun ve kısa modeller mevcut. Renk seçeneğinin zenginliğini belirtmeme bile gerek yok sanırım . Ürünlerin çeşitliliğinin yanında çok hızlı tükendiğini de belirtmeliyim. Beğendiğiniz ürünü sipariş ederken gerçekten çok hızlı olmanız gerekiyor. Patırtı’da o kadar hızlı bir sirkülasyon var ki, kararsız kalırsanız beğendiğiniz modeli başkasına kaptırmanız an meselesi oluyor.  Ben yine camel tonlarında bir kadın mont siparişi verdim ama taş rengi kadın mont ve lila rengi kadın mont da aklımda kaldı. Sanırım ilk fırsatta onları da sipariş vereceğim.

Kalite tartışmaya kapalı

Online alışverişlerde genellikle hayal kırıklığı yaşamaktan nefret ederim.  Sitedeki görselle gelen ürün arasında büyük farklar ile karşılaşmak oldukça can sıkıcı değil mi. Patırtı.com’da bu problemin asla yaşanmayacağını siteyle ilgili tecrübelerimden biliyorum. İnanın siparişlerimi açtığımda hayallerimin bile ötesinde bir kalite ile karşılaştım. Üstelik satın aldığım eşofman altı ve kadın mont oldukça uygun fiyatlı ürünlerdendi.  Eşofman altı yumuşacık bir kadife kumaştan üretilmişti. Renk istediğim tonda ve dikişler muntazamdı. Şişme kadın mont ise hani derler ya ‘taş gibi’ işte aynen öyle bir montla karşılaştım.  Sadece montun kalıbı beklediğimden dar. 38 beden giymeme rağmen 40 beden hafif dar geldi. Alacak olanlara beden fikri olsun ama iddia ediyorum bu kadar uygun fiyatlı ama bu kadar kalın ve kaliteli üretilmiş bir kadın montu başka yerde bulmanız asla mümkün değildir.  Sitede sadece eşofman altı ya da mont yok elbette. Kadın, erkek ve çocuk her türlü kıyafeti bulmanız mümkün. Ayrıca büyük bedenlerin en büyük sıkıntısı olan model sıkıntısı da Patırtı’da aşılan başka bir problem. Büyük beden modellerini mutlaka incelemelisiniz.  Çanta ve ayakkabı da biz kadınların kırmızı çizgisi malum.  Patırtı çeşit çeşit ayakkabı ve çanta modellerini de beğenimize sunuyor. Kısacası burada yerimizden kalkmadan tüm ailenin giyim ihtiyacını karşılamak mümkün ve keyifli.

Ben şimdi sizlere veda edip patırtı.com adresine ışınlanmayı ve ürünler arasında kaybolmayı planlıyorum. Haydi sizde gelin birlikte dolaşalım.

 

Yorum Yaz

Pin It