Egzersiz

Silivri Lady Fitness egzersizi sevdiriyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hepimizin düzenli spor yapmaya karar verdiği, ancak 1-2 deneme sonrası egzersiz rutinini bıraktığı zamanlar olmuştur.  Kısa zamanda motivasyon eksikliği yaşayarak sporu bırakmak, aynı zamanda umut kırıyor değil mi?  Evde işe yarar bir spor rutini oluşturmak ve buna bağlı kalmak sağlam bir irade ve disiplin gerektiriyor. Siz de egzersiz konusunda disiplin sahibi olmadığınızı düşünüyorsanız size çok etkili bir önerim olacak: Spor salonuna gitmek!… Ben de kendime sıkı ve etkili bir egzersiz planı yapmak istediğim bir dönemde spor salonu araştırmasına girdim ve Yaşadığım bölgede tüm isteklerime cevap veren Lady Fitness ile karşılaştım. Şimdi de sizlere bu salonun hangi beklentilerimi karşıladığından bahsetmek istiyorum.

Lady Fitness bayanlara özel bir egzersiz salonu

Gülbin Atmaca ve Gülşah Hatun tarafından işletilen spor salonu, 3 yıldır Silivri’de faaliyette. Sadece bayanlara özel olan bu salon, müşterilerine rahat bir ortamda sosyalleşerek egzersiz yapmanın yolunu açıyor.  Kısaca, spor yaparken yeni insanlarla tanışayım aynı zamanda antrenör eşliğinde egzersiz yaparak en yüksek verimi alayım düşüncesindeyseniz Lady Fitness tam size göre! Ayrıca dilerseniz özel diyetisyen desteği de alabiliyorsunuz.

Power Plate ile 5 haftada 2 beden incelme hayal değil!

Benim bu spor salonunu keşfetmem aslında çok yeni salonda 2. haftamı bitirdim ancak antrenörler ve müşteriler o kadar sıcak bir ortam oluşturmuş ki, uzun yıllardır devam ediyor gibi hissettiriyor. Mekanda küçük ama sevimli, renkleri ile insanın içini açan bir cafe bulunuyor. Egzersiz öncesi ya da sonrası orada kısa keyif molaları verebiliyorsunuz.  Benim bu salonu tercih etme sebebim Power Plate hizmetinin bulunmasıydı. Titreşim veren bir alet üzerinde antrenör gözetiminde 30 dakika egzersiz yapıyorsunuz. 30 dakika kısa gelebilir ama inanılmaz etkili. Titreşim üzerinde yaptığınız egzersiz sayesinde kas yoğunluğunuzu daha fazla arttırabiliyorsunuz.  Haftada 3 gün 30 dakika Power Plate antrenmanı sayesinde 5 haftada  2 beden incelme sağlanabiliyormuş. Bu konuda henüz çok fikrim yok. 5. seanstayım. İlerleyen dönemlerde yazıma bir güncelleme eklerim.

Lady Fitness her zevke uygun egzersiz imkanı sunuyor

Ben kısa sürede hızlı etki görmek istediğim için power plate seçtim ama spor salonunda her zevke uygun seçenekler ve hatta paket programlar sunuluyor. Grup sporlarını seviyorsanız pilates, step&aerobik  ve zumba sizin için uygun olabilir. Reformer ile şekillenebilir ya da yoga dersleri ile şekle girerken dinlenebilirsiniz.  Ayrıca kilo almak isteyenler için de farklı programları bulunuyor. Kilo almak isteyenlere de iyi bir seçenek olabilir.

 

Yorum Yaz

Pin It