Zayıflama kürleri

Diyet Yok Spor Yok! Göbek Eriten Kahve Tarifi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Göbek eriten kahve ile dümdüz bir göbek

Göbek yağlarını eritmek belki de en zorudur. Aslında göbek ve bel bölgesinde biriken fazla yağlardan kolayca kurtulmak için herkesin bilmediği oldukça etkili yöntemler bulunuyor.  Bugün size bahsedeceğim yöntem spor yapmadan, diyet yapmadan göbeğini eritmek isteyenlerin  fazlasıyla seveceği bir yöntem.  Çaba harcatmadan göbek eriten kahve, etkileri şaşırtıcı olan ve sizin karın bölgenizde biriken yağları hedef alan bir içecek. Gelin birlikte tarifin detaylarını okuyalım…

Karın yağlarını eriten kahve nasıl hazırlanır?

Kahve sevmeyenlerin bile lezzetine bayılacağı bu kahve, cayır cayır yağ yaktırıyor. Kahve içerek zayıflamak mümkün mü? demeyin.  Bu kahve gerçekten yağları adeta mum gibi eritiyor.

  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 250 ml süt
  • 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
Hazırlanışı

Bir cezvenin içerisine sütü, toz zencefili ve Türk kahvesini koyarak karıştırın.  Cezveyi ocağa alın ve kısık ateşte karıştırarak pişirin. Pişen kahveyi fincana alın ve kahvaltıdan 30 dakika önce aç karnına yudum yudum için. Her sabah bu kahveyi taza taza hazırlar ve tüketirseniz çok kısa sürede inanılmaz bir incelme yaşayacaksınız.

Kısa sürede kilo vermek istiyorsanız bu lezzetli kahveyi içmeyi mutlaka sabah rutininiz haline getirin. Göreceksiniz bu zayıflatan kahve kısa sürede sizi incelterek forma sokacak.

Yorum Yaz

Pin It