Genel

Katha Ritüel Nazar Tütsüsü Seti – Nazar için Üzerlik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
nazar tütsüsü

“insanı mezara hayvanı kazana koyar”  cümlesi nazarın ne kadar korku verici bir etkiye sahip olduğunun önemli bir göstergesi. Asırlardır yüreğimizin bir köşesinde bizi tedirgin eden nazardan korunmak için farklı yöntemler bulunuyor. Nazardan korunmak için tütsü yakmak ve hem kendimizi hem de bulunduğumuz ortamı arındırmak bu yöntemlerden bir tanesi. Nazar tütsüsü nedir ve nasıl yakılır? merak edenler sizi yazının devamına alayım…

Nazar başka adı ile kem gözün canlı ya da cansız her şeyin üzerinde olumsuz etkisi vardır.  “Belli kimselerde bulunduğuna inanılan ve özellikle çocuklara, evcil hayvanlara, eve, mala, mülke, hatta cansız nesnelere de zarar veren, ‘bakışla dışarıya fırlayan çarpıcı ve öldürücü güç’ olarak tanımlanan nazardan korunmak mümkün

Nazar otu: Üzerlik

Asırlardır kullanılan etkili nazar kovucu olarak bilinen üzerlik ( Nazar otu) kullanarak tütsü yapmak nazara karşı koruyucu bir yöntemdir. Negatif enerjileri kovan, enerjiyi yenileyen üzerlik tütsüsü adeta bir kalkan görevi yapıyor.  Özellikle Cenaze ve hastalık gibi kötü bir olayın ya da çok sevindirici iyi bir olayın ardından nazar tütsüsü yakılır. Böylece kötü enerjiyi kovduğuna ya da kem gözden koruduğuna inanılır.

Nazar Tütsüsü nasıl kullanılır?

Dönem dönem evimizde ya da iş yerimizde nazar tütsüsü yakmak oldukça faydalıdır. Bunu ritüel haline getirmek gerekir. Özellikle Yeniay zamanları yapılan tütsü ritüelinin faydasının daha fazla olduğu görüşü oldukça yaygındır.

Ben nazar ritüellerimde Katha Ritüel Nazar Kovan Seti kullanıyorum. Faydalarını ve set içeriğini de sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yorgun ve halsiz hissediyorsanız ya da işlerinizin hep ters gittiğini düşünüyorsanız üzerinizde nazar olabilir.

* Setin içerisinde iki adet tarçın çubuklu üzerlik (Nazar otu) tütsü, %100 doğal soya mumu, nazara karşı koruyucu etkisi ile yüzyıllardır kullanılan Kaplangözü doğal taş bulunuyor.

*Bir adet tütsü yaklaşık 10 kez yakılabilir.

*Soya Mumu *Soya yağından yapılmıştır. %100 bitkiseldir. *Geri dönüşümlüdür. Diğer mumlar gibi is yapmaz. *Kanserojen madde içermez. *Uzun ömürlüdür.

*Kaplangözü *Fiziksel ve ruhsal dengeyi sağlar. *Yaratıcılığı arttırır. *Nazara karşı adeta kalkan oluşturur.

*Depresyon etkilerin hafifletir.

*İradeyi destekler.

*Uyuşukluk ve yorgunluğa karşı etkilidir.

Tütsüyü hafifçe yaktıktan sonra 10 saniye bekletip söndürün. Mümkünse toprak ya da bakır bir kap içerisine koyarak evinizde dolaştırın. Daha etkili olması için uygulama öncesi camları kapatın ve uygulamadan sonra 10 dakika bekletip camları açın.

Hepinize pozitif ve mutlu günler diliyorum.

Yorum Yaz

Pin It