Genel

Bir erkeğe hediye olarak ne alınır?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bazen, yalnızca sonunu düşünerek kahraman olabiliriz. Doğum günü kutlamasına etkileyici bir hediyeyle katılmak istediğiniz kişiyi, etkilemenin sırlarından bahsedelim. İlk kural: doğum günleri için özel olarak hazırlanan kategorilerin bulunduğu bodo.com deneyim hediyeleri online mağazayı ziyaret edin. İkinci kural: bodo’nun dahiyane tarzıyla oluşturulup, detaylı araştırmalarla sizlere sunulan deneyim sürprizlerini bütçeniz dahilinde göz gezdirin. Üçüncü kural: böylesine yenilikçi ve özel bir hediye mağazasıyla ilk kez karşılaşmış olmanın şaşkınlığından bir an önce kurtulup tüm hizmetlerin gerçekten birebir sunulduğu gerçeğiyle tanışın. Dördüncü kural: hediyeyi vereceğiniz kişinin ilgi alanları, sorumlulukları ve rutinleri üzerinde kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra en çok hangi deneyimle yaşamına fark kazandırabileceğinize karar verin. İlk kuralı uyguladıktan sonra gerisi kendiliğinden gelecek olan bu alışveriş sürecinde, yorulup yıpranmadan, strese girip düşünmeden, binlerce işlevsiz seçenekle karşı karşıya kalmadan para harcarken bile eğlenebiliyor olmanın tadını çıkarın. 

Erkeğe doğum gününde yapılabilecek sürprizler

bodo, deneyim hizmetini sağlayan kurumların kendi istediği bütçenin üzerine çıkmadan size bu hizmetleri en güzel ve etkileyici biçimde hediye olarak paketleyerek sunar. Bir erkeğe sürüş veya atış deneyimi hediye etmek istediğinizde, önceden kurum kurum arayıp iyi olanı bulmak yerine sizin için iyi fiyata en iyisini önceden bulmuş bodo.com’dan hediye olarak satın alırsınız. Üstelik bunu dilerseniz akşamki partide şahane şıklıktaki kutusuyla verir, 9 ay içerisinde dilediği gün yapabileceğini söylersiniz, dilerseniz de sürpriz olsun diye bodo üzerinden o güne randevuyu ayarlar, e-posta adresinden online sertifikasını ulaştırırsınız. Çoğumuzun tecrübe etmenin hayalini kurduğu popüler etkinliklerden, varlığından haberdar bile olmadığımız, oldukça şaşırtıcı etkinlik ve oyunlara kadar her şeyi burada bulabilirsiniz. Kişisel, iki kişilik, aileye özel veya arkadaş grupları dahil olmak üzere çeşitli şekillerde satın alabileceğiniz bu sürprizleri, bir arada ve böylesine kolaylıkla yalnızca bodo.com’da bulabilirsiniz.

Erkeğe doğum günü hediyesi önerileri

Yeni bir yaş daha alacağını öğrenen herkesin ortak dileği, enerjisi ve modunun yüksek olduğunu hissettiren bir yıl geçirmeleri. Genelde erkekler için de durum farksız değil, gençliğe ilk adımlarını atanlara da yetişkinliğinde formunu korumak isteyenlere de bol hareketli ve kişisel gelişim destekli bodo deneyim hediyeleri, bu platformda! ‘’İki Kişi için ATV Safari Sürüşü’’: normal bir sürüşten çok daha fazlası. ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’: yenilikleri asla kaçırmayanlara. ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’: çoğu genç gibi motosiklet sürme merakı olanlara, fikir verecek bir tecrübe. ‘’İki Kişi için Korku Oda Oyunu’’: en cesurların bile duygularını saklayamayacağı benzersiz bir macera. ‘’İki Kişi için Türk Mezeleri Yapım Dersi’’: fırsat verin ve kendi mezelerini yapmak için kimseye ihtiyacı olmasın. ‘’İki Kişi için Heykel Atölyesi’’: Yediden yetmişe, sanata ilgi duyan herkesin, tek gün sayesinde tüm haftasına pozitif enerji yayabilecek, mucizevi etkinliklerden. Burada dilediğiniz her şeyi, bodo’nun şık ve özenli paketleri ya da e-postaları aracılığıyla hediye sertifikası olarak sevdiklerinize sunabilir, sıradışı sürprizlerinizle ortamın parlayan insanı olabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Pin It