Genel

Domol Hijyen Spreyi Blog Yorumlarım

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Rossmann her yere şube açsın diyenler kulübü başkanı olarak bugün sizlere Rossmann’da satılan Domol markasna ait yeni denediğim bir üründen bahsedeceğim. Fırsat buldukça Rossmann’a giderek Domol ürünlerini stok yapmaya çalışıyorum. Stok yapıyorum çünkü başlarken dediğim gibi Rossmann şubeleri her yerde karşıma çıkmıyor. Ev temizliğinde kesinlikle en memnun kaldığım marka olan Domol’un son olarak Hijyen spreyini aldım. Malum özellikle kamuya açık alanlarda hijyen sağlamak hem zor hem de çok önemli bir ayrıntı. Elbette sadece genel kullanıma açık ortamlarda değil her yerde şart ama evde hijyen ortamı sağlamak çok çok daha kolay. Rossmann Domol Hijyen Spreyi ile hem evde hem de dışarıda hijyen sağlayabileceğimi umuyorum. En azından kullandıktan sonra içim çok daha rahat ediyor.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rossmann Domol Hijyen Spreyi Nerelerde Kullanılır?

Domol hijyen spreyini telefon, klavye, kapı kolu, masa, sandalye, klozet, lavabo musluğu gibi alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Rossmann Domol Hijyen Spreyi Nasıl Kullanılır?

Sprey içeriği nedeniyle biraz keskin. Bu nedenle biraz dikkatli kullanmak ve solumamaya çalışmak gerekiyor. Evde kullanıyorsanız bebekli ortamlarda kullanmayın ve kullanım sonrasında havalandırmaya özen gösterin. Temizlemek istediğiniz bölgeye sıkın ve ıslak bir bez, peçete, kağıt havlu gibi bir şey ile silin. Bu kadar basit ve pratik. Özellikle genel tuvaletlerde ve otel, pansiyon gibi ortamlarda hayat kurtaran bir ürün. 
Benim aldığım 250 ml ama cantaya atmalık seyahat boyu (100 ml) da var.

Yorum Yaz

Pin It