Genel

Domol Çamaşır Beyazlatıcı Tek Kullanımlık Toz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Domol Çamaşır Beyazlatıcı kullananlar
Domol Çamaşır Beyazlatıcı yorumları

Zaman içerisinde beyaz çamaşırlar sararır ve eski parlak görüntüsünden eser kalmaz. Beyaz çamaşırlar, hepimiz için oldukça hassas bir konudur. Hiç kimse sararmış beyazlarla dolaşmak ya da evinde sergilemek istemez. Bembeyaz çamaşırlar temizliğin en önemli göstergelerinden bir tanesidir. Beyaz çamaşırların daha beyaz olmasını istiyorsanız bana kulak verin. Sizlere anlatacaklarım var. Domol Çamaşır Beyazlatıcı tek kullanımlık toz hem fiyatının uygunluğu hem de kullanım kolaylığı ile çamaşır suyu kullanmadan çamaşır beyazlatmak için oldukça etkili bir yöntem.

Domol Çamaşır Beyazlatıcı tek kullanımlık toz yorumlarım

Rossmann mağazalarında bulabileceğiniz Domol marka temizlik ürünlerini ne kadar sevdiğimi anlatmaya kalksam günlerce sürer. Domol ürünleri ekonomiktir, kullanımı çok kolaydır ve etkili sonuç verir. Hemen hemen tüm evin temizliği için gerekli ürünleri bulabileceğiniz Domol temizlik ürünlerinin hepsini zaman içerisinde deneyerek yorumlamaya ve sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Bugün konumuz beyazlığını kaybeden beyaz çamaşırları eski beyazlığına kavuşturmayı hedefleyen Domol Çamaşır Beyazlatıcı tek kullanımlık toz. Aslında Rossman mağazalarında beyaz çamaşırlar için bir çok ürün bulunuyor ancak ben ilk denememi tek kullanımlık tozdan yana yapmak istedim.  Domol Çamaşır Beyazlatıcı tek kullanımlık toz 50 gramlık küçük paketler içerisinde satılıyor. Sanıyorum ben Rossmann’dan 3 – 4 TL gibi bir fiyattan almıştım. Etkisini ve alacağım sonucu bilemediğim için risk almak istemedim ve büyük boy ürünler yerine tek kullanımlık 2 tane paket aldım.  Merak ettiğim sonuçları alabilmem için bence ideal.

  • Bir paket Domol Çamaşır Beyazlatıcı bir yıkama için yeterli.
  • 20 derece ve daha yukarı sıcaklık için uygun.
  • Sararmış ve rengi griye çalmaya başlayan beyazların rengini eski haline getirmek için kullanılır.
  • Hassas çamaşırlar için de uygundur.
  • Çamaşır makinesinde ve elde yıkama için kullanılabiliyoruz.
  • İlk kullanımda çok belirgin olmasa bile bir beyazlama oluyor.  İkinci kullanımda daha çok memnun kaldım. İlk fırsatta tekrar alıp tüller için kullanacağım.

Nasıl kullanılır?

Çamaşır makinesinde kullanırken ana yıkama için deterjan haznesine deterjan ile birlikte ekliyoruz ve bildiğimiz şekilde yıkıyoruz. Elde yıkamak için ise ürünü 7 litre sıcak suda çözdürüyoruz. Yıkanacak çamaşırları en az 1 saat kadar bekletiyoruz. Bekleme süresinin ardından çamaşırları her zaman olduğu gibi yıkıyoruz.

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It