Genel

Sivilce lekeleri için bal maskesi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hemen hemen herkeste ve her yaşta görülebilen sivilce problemi canımızı sıkar. Sivilcelerimizden kurtulmak için her türlü yolu deneriz. Sivilce mücadelesi zordur fakat, sivilce sonrası oluşan sivilce lekelerinden kurtulmak daha da zordur. Hormonal değişiklikler sırasında yağ bezlerimizin daha fazla yağ üretmesi ve bu fazla yağın gözeneklerimizi tıkaması sonucu oluşan sivilcelere, yanlış müdahale ettiğimiz zaman sivilce lekeleri oluşur. Bu yazımda koyu kırmızı ya da kahverengi sivilce izleri nasıl geçer ? sorusunu yanıtlamak istiyorum. Evde doğal yöntemle sivilce lekelerinden kurtulabilirsiniz. Her evde bulunacak malzemelerle hazırlanan sivilce izlerini geçiren bal maskesi tarifi yazının devamında…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sivilce lekeleri için bal maskesi nasıl hazırlanır?

Cildimizin yenilenmesine yardımcı olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cildimizde oluşan sivilceler ile mücadele ediyor. Cilt nemlendirme özelliğine sahip bal, ölü hücreleri ortadan kaldırıyor ve sivilce lekeleri ile savaşıyor.
Bal maskesi malzemeleri
2 tatlı kaşığı bal
2 adet aspirin
Hazırlanışı
Aspirinleri ezin ve bal ile karıştırın. Hazırladığınız karışımı sivilce lekelerinin üzerine sürün. 15 dakika bekleyin ve ılık su ile temizleyin. Maskeyi her gün uygulayabilirsiniz.  

Yorum Yaz

Pin It