Diyet

Sadece 10 günde basen eriten kür tarifi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
basen eriten kür tarifi
basen eriten kür Sende incel

Basen ve kalça bölgesinde biriken yağlar biz Türk kadınlarının ortak derdi.  Zayıf ya da kilolu hemen hemen herkesin şikayet ettiği basen genişliği ve kalçada yerleşen fazlalıklar bazen gerçekten dert olabiliyor. Basen ve kalça en zor forma giren bölgelerden.  Sağlıklı beslenme ve egzersiz yaparak bu bölgeleri forma sokabilirsiniz. Bu süreçte sizi sonuca daha hızlı götürecek bir yol arkadaşı isterseniz size şiddetle basen eriten kür uygulamanızı tavsiye ediyorum. Sadece 10 gün içerisinde etkileri ile sizi mutlu edecek olan basen eriten kür detayları şimdi sizlerle…

Basen, bacak ve kalça eritmek için kolaylıkla ulaşabileceğiniz malzemelerle hazırlanabilecek basen eriten kür nasıl hazırlanır?

Basen eriten kür tarifi

Malzemeler

1 tutam funda yaprağı

1 tutam sinameki

1 tutam kuşburnu

1 tutam rezene

1 tutam papatya

1 bardak içme suyu

Hazırlanışı

Bir demliğe suyu koyun ve kaynama noktasında altını kapatın. Suyun içerisine birer tutam funda yaprağı, sinameki, kuşburnu, rezene ve papatyayı ekleyin.  Çaydanlığın kapağını kapatarak 5 dakika kadar demlenmesini bekleyin.  Çay demlendikten ve bitkiler renk verdikten  sonra bir bardağa süzün.  Hazırladığınız basen eriten çayı her sabah taze olarak bir fincan tüketin.  Basen eriten kür uygulamasına 10 gün devam edin. Sonuca siz bile şaşıracaksınız.

Basen, bacak ve kalça eritmek için egzersiz yapmak oldukça önemli bir etken.  Düzenli olarak yürüyüş yapmak, squat, dans, koşu gibi egzersizler bölgesel olarak etki eden egzersizlerin belki de en etkili ve en zevkle yapılanlarıdır. Basen eritmek için bir spor salonuna yazılmanız şart değil.  Açık havada yürüyüş yapmak ve iyi hazırlanmış bir sağlıklı beslenme planı sıkı kalçalar ve düzgün bacaklar için yeterli eylemlerdir.  Düzenli egzersiz programının tek başına yeterli olmayacağını unutmayın. Az kalorili, hafif beslenme alışkanlığı egzersizden tam fayda almanız için şart.

İşte evde yapabileceğiniz basen eriten egzersiz önerileri

Leg Raise

Blank Side Ups

Hip Lift

Squat

Yukarıda sizin için derlediğim egzersizleri düzenli olarak yaparak ve basen eriten kür sayesinde kısa sürede basen, bacak ve kalçalarınızı forma sokabilirsiniz. Sıkı ve ince bacaklar, formda bir kalça bu yöntemle hayal değil.  Basen eritmek artık çok kolay.

Yorum Yaz

Pin It