Diyet

Slimfit Diyeti Başlangıç Evresi – 2 Günlük Program

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
slimfit başlangıç evresi nedir
slimfit başlangıç evresi

Herkese merhaba,

Yeni yıla girmeye sayılı günler kaldı. Herkesin yeni kararlar aldığı, evini ve ruhunu arındırmak istediği döneme girdik. Biten yılın ağırlığından, hatalarından arınmak ve yeni yıla yeni bir başlangıç yaparak girmek istiyoruz. Öyleyse neden vücudumuzu da toksinlerden ve ödemden arındırmayalım? 2019’a eski yılın toksinlerini ve beraberinde gelen ödemi taşımak istemiyorum. Ruhum gibi bedenimi de arındırmak istiyorum. Bu nedenle Slimfit’ten destek almaya karar verdim. 2 gün sürecek olan programın sonunda toksinler ve ödem vücudumdan atılacak ve ben bedenimi kilo vermeye hazırlamış olacağım. Yeni yılı daha hafif karşılamak ise bu serüvenin bonusu olacak. Slimfit Diyeti Başlangıç Evresi az önce de belirttiğim gibi 2 gün sürecek ve ben bu süreçte gün gün sizlerle bu serüveni paylaşıyor olacağım.  Bugün sizlere Slimfit Diyeti Başlangıç Evresi hakkında ön bilgi vermek istiyorum.

Slimfit nedir?

Slimfit, Türk Gıda Kodeksi Kilo  Verme Amaçlı Enerjisi Kısıtlanmış Gıdalar Tebliği’ne göre hazırlanmış olan kalorisi kısıtlanmış gıdadır. Pratik hazırlanır ve taşıması kolaydır. Her porsiyonda 20 gram Whey proteini, 18 aminoasit, 24 vitamin, mineral, prebiyotik, l-karnitin ve cla içerir. İlave şeker içermez. Stevia ile tatlandırılmış olan ürünün bir porsiyonunda 217 kalori var.  Zengin içeriği nedeniyle kilo verirken halsiz düşmenizi ve kas kaybını engeller.  Damak zevkinize göre seçebileceğiniz 10 farklı aroması bulunuyor. Muz kurabiye, çilek, çikolata, çikolata kurabiye, karamel latte, çikolata fıstık, vanilya, kavun, damla sakızı ve hindistan cevizi aromaları lezzetten ödün vermeden kilo vermenizi amaçlıyor.

Slimfit Diyeti Başlangıç Evresi

Slimfit diyet programı, başlangıç, devam ve koruma evresi olarak adlandırılan 3 evreden oluşuyor. Ben sizinle başlangıç evresini tüm detayları ile sunacağım. Bu evrede kilo vermeye hazırlanıyorsunuz. Ödem ve toksinlerden kurtuluyorsunuz. Biliyorsunuz ödem tutulumu varsa kilo verme yavaşlıyor ya da tamamen duruyor. Slimfit başlangıç evresi, böyle bir aksilikle karşılaşmanızı engellemiş oluyor.  Bu evrede 3’er saat aralıklarla olacak şekilde gün boyu Slimfit ile besleniyorsunuz.  Tek porsiyonluk olarak hazırlanmış olan  ürünü 300 ml yarım yağlı süt ile karıştırıp içiyorsunuz. Hazırlaması çok kolay bu nedenle dışarıda olduğunuz zamanlarda bile diyetinize kolaylıkla sadık kalabiliyorsunuz. 2 günlük program süresince gün içinde 2- 3 litre su içmeye özen gösterin. Ayrıca gün içerisinde şekersiz çay, kahve ve gazsız içecekler içebiliyorsunuz. Ben bugün başlıyorum. Detayları ve neler yaşadığımı sizlerle paylaşıyor olacağım

1 Yorum Var

  1. çok etkili olacağına eminim ama katı hiç bir şey yemeden geçiremiyorum günü feci şekilde başım ağrıyor..

Yorum Yaz

Pin It