Genel

TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske Yorumlarım

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske yorumları
TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske

Pek çok kültürde güzellik sembolü sayılan cilt için belki de yapılabilecek en büyük iyilik maske yapmaktır. Günlük yaşamın stresli temposu, çevresel faktörler, yanlış beslenme ve stres cildimizi olumsuz etkiler.  Cildimiz ışıltısını kaybeder, lekeler oluşur, kırışıklık görünümü artar. Cildimizi bu olumsuz etkilerden korumak ve hatta hızla ortadan kaldırmak için en iyi yöntem maskelerden faydalanmaktır. Farklı içeriklerle evde hazırlayacağınız maskelerin yanında daha etkili ve pratik maskeleri  de piyasada hazır olarak bulabilirsiniz.  Sizler gibi ben de maske ile cildimi şımartmayı çok seviyorum. Sürekli farklı markaların maskelerini deniyorum. Bugünün maskesi TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske.  Dünyaca ünlü Timeless Truth  markasına ait bu maskenin etkileri yazının devamında…

TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske Ne İşe Yarar?

GMP ve Hayvansız Test Sertifikalı yüksek teknolojili Tayvan tesislerinde üretim yapan Timeless Truth (TT Mask) ürünlerinden olan TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske, cilt lekelerine iyi geliyor. Cildi pürüzsüzleştiren maske, aynı zamanda kaybettiği ışıltıyı yeniden kazandırıyor.

Ayrıca;

  • Kolajen üretimini destekliyor ve cildi besliyor.
  • Cilde nem kazandırıyor.
  • Yaşlanma etkilerini azaltıyor.
  • Cilt hasarlarını onarıyor.
  • Koyu lekelerle savaşıyor.
  • Cilt hücrelerinin yenilenmesine destek oluyor.

TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske Nasıl Kullanılır?

Maskeyi kullanmadan önce cildinizi temizleyin. Maskenin her iki yüzünde bulunan koruyucu tabakaları çıkarın. Maskeyi tam yüzünüze temas edecek şekilde dikkatlice yerleştirin. 20 dakika kadar bekleyin. Bekleme süresinin ardından çıkarın ve yüzünüzde kalan serumu ellerinizle yüzünüze yedirin. Cilt bakımını ciddi oranda kolaylaştıran TT Snow Lotus Biyoselüloz Maske bu kadar kolay uygulanıyor.

Biyoselüloz maskeleri diğerlerinden ayıran özellikler

Doğal bir elyaf materyal olan biyoselüloz, saç telinden 1000 kat daha ince olan bu elyaf, doğada çözünebilen doğa dostu bir maddedir.

  • Ağırlığının 100 katı kadar sıvı tutabilir. Bu nedenle uygulama sırasında kurumaz.
  • Cilt ile bütünleşir.
  • Maske içeriğinin cildin en ince noktasına kadar ulaşmasını sağlar.

Benim kesinlikle tavsiye ettiğim bu maskeyi ve daha fazlasını TT Mask internet sayfasından detaylıca inceleyebilirsiniz.  Bu pratik ama bir o kadar etkili maskeler sayesinde cilt bakımınızı ihmal etmemiş olacaksınız.

Yorum Yaz

Pin It