Güzellik

Golden Rose Rich Color Oje 93

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Golden Rose Rich Color 93
Golden Rose Rich Color

Oje hemen hemen her kadının vazgeçilmez güzellik detaylarından bir tanesidir. Bakımlı ellerin süsü ve kombinlerimizi tamamlayan aksesuarların arasında önemli bir yere sahip olan ojeleri ben de sizler gibi çok seviyorum. Çok severek kullandığım oje markaları arasında ilk sıralarda Golden Rose bulunuyor. Golden Rose oje serilerinden Rich Color serisi ise zengin renk seçeneği ile kalbimi kazanıyor. Bugün sizlere Golden Rose Rich Color serisinden 93 numaralı ojeden bahsetmek istiyorum.

Golden Rose markasının bu oje serisi kolay sürülüyor, geniş fırçası sayesinde hızlı uygulama sağlıyor, 2 kat sürüldüğünde istenilen rengi net bir şekilde elde etmenizi sağlıyor, çabuk kuruyor, kolay kolay bozulmayan kalıcı bir yapıya sahip, sürüldükten sonra parlak ve canlı bir görünüm veriyor.

Rich Color 93 numara

Serinin bu rengi harika bir saks mavisi, canlı ve göz alıcı bir ton. Ben oje sürmeden önce tırnaklarıma baz kullanıyorum. Bu sayede koyu renklerde yaşanan tırnak üzerinde renk değişimi sorunu yaşamıyorum. Gün içerisinde ellerim sık sık su ve deterjan gibi kimyasallarla temas ediyor. Buna rağmen oje elimde soyulmadan en az 2 gün kalıyor. Bu kalıcılık özelliği, benim gibi küçük çocuklu anneler için çok öncelikli.

Golden Rose Rich Color serisi,  markanın online alışveriş sitesinde şuan indirimli fiyattan 6,21 TL

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It