Genel

Eye Care Expert göz çevresi bakım ürünleri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Yorgunluk, hastalık ya da yaşlanma belirtilerinin kendisini ilk gösterdiği bölgemiz neresi diye sorsanız sanırım hızlı ve kesin cevabım göz çevremiz olurdu.  Hassas yapısı nedeniyle çevresel faktörlerden, yorgunluk etkilerinden ve yılların izlerinden ilk etkilenen yer göz çevresidir.  Bu yüzden göz çevresi bakımı asla atlanmamalı, geçiştirilmemeli ve en önemlisi doğru ürün seçimi yapılmalıdır.

Göz çevresi bakımında şişlik, koyu halkalar, göz torbası, nem kaybı ve kırışıklık problemleri bir bütün olarak kabul edilmelidir.Tüm bu problemlere açtığınız savaşta sizi fazlasıyla destekleyen ürün seçimi yapmak,sizi hayal kırıklıklarından kurtaracaktır.  Kullanacağınız göz çevresi bakım ürünlerinin sonuçlarının klinik olarak araştırılmış olması ve memnun eden değerlere sahip olması ise size ayrıca zaman kazandıracaktır. 

Eye Care Expert yukarıda saydığım tüm kriterleri karşılıyor. En önemlisi klinik sonuçları oldukça etkileyici.  Gelin Avrupa’da en çok tercih edilen markayı ve göz çevresi bakım ürünlerini birlikte  inceleyelim.

Eye Care Expert Dermo-Repair Anti-Wrinkle Eye Cream

  • Göz çevresinde kırışıklık oluşumu ile savaşır.
  • Göz altı torbası görünümünü azaltır
  • Göz çevresini yüksek oranda nemlendirir. Nemli bir cildin çevresel faktörlerle daha kolay mücadele edeceğini unutmayın.
  • Göz çevresinin daha esnek, daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.
  • Göz çevresi bölgesini besler ve canlı bir görünüm kazandırır. Kimse yorgun bir görüntü istemez değil mi?

Ürün içeriği

Göz çevresinde bulunan ince çizgiler ve kırışıklık oluşumuna karşı cildi koruyan Lipopeptitler, Su tutma özelliği sayesinde cilde nemli, esnek bir görünüm kazandıran Hiyaluronik Asit, Antioksidan içeriği ile kullanıldığı her alanda mucizeler yaratan Argan Yağı içeren Eye Care Expert Dermo-Repair Anti-Wrinkle Eye Cream, hassas ciltlerde dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde günlük olarak kullanılabiliyor.

 Klinik Sonuçları

Eye Care Expert Dermo-Repair Anti-Wrinkle Eye Cream  blog
Eye Care Expert Dermo-Repair Anti-Wrinkle Eye Cream 

Eye Care Expert Dermo – Repair Lifting Eye Cream

Markanın özellikle göz çevresinde bulunan koyu halka ve morlukları ile mücadele eden bu ürünü ise aynı zamanda kırışıklık tedavisinde ve göz kapağı toparlama konusunda oldukça iddialı.

  • Göz çevresinde bulunan cildin doğal sıkılığını korur.
  • Cilde nem kazandırır.
  • Göz kapaklarını toparlar.
  • Göz çevresinde koyu halka ve morluk oluşumunu önler.
  • Göz çevresi kırışıklık görünümü ile savaşır.
  • Göz çevresinin daha esnek olmasını sağlar ve ışıltı kazandırır.
  • Göz çevresini besler ve sağlıklı olması için tüm ihtiyaçlarına cevap verir.

Ürün içeriği

Şiş görünüm, koyu renk halkalar, göz kapağının esnekliğini kaybetmesi ile mücadelenizde yanınızdan ayırmamanız gereken ürünün içeriğinde cildi toplayan ve doğal sıkılığının korunmasına yardımcı olan çavdar ekstratı, cildi koruma altına alan ve koyu halka görünümünün oluşmasına engel olan Kahverengi Alga, İnce çizgiler ve kırışıklık görünümünü azaltan Lipopeptitler içerir.

Klinik Sonuçları

Eye Care Expert Dermo - Repair Lifting Eye Cream
Eye Care Expert Dermo – Repair Lifting Eye Cream

Markanın Sertifikası

Piyasada çok fazla marka ve ürün olduğu için eminim sizin de benim gibi kafanız karışıyordur. Ben seçim yaparken markaların sahip olduğu sertifikalara dikkat ederim.  Hem kendim hem de sizler için marka sertifikasını da buraya ekliyorum.

Eye Care Expert Göz Çevresi Bakım Ürünleri Kullanımı

Tüm detayları ile anlatmaya çalıştığım göz çevresi bakım ürünlerini dilerseniz tek tek dilerseniz ikisini bir arada kullanabilirsiniz. Tek tek kullanmak isterseniz sabah akşam temizlenmiş cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak kullanabilirsiniz.  Daha hızlı ve komple bakım ihtiyacı duyuyorsanız ben size set halinde kullanmanızı öneriyorum. Set halinde kullanmaya karar verirseniz Sabah Anti – Wrinkle, akşam Lifting kullanmalısınız. Yine kullanırken cildin temiz olmasına ve yumuşak dairesel hareketlerle masaj yapmanız oldukça önemli. Unutmayın her üründe olduğu gibi bu iki üründe de düzenli kullanmak ürünün etkilerinden istediğiniz sonucu elde etmek için büyük önem taşıyor.

Ürünler ve marka hakkında daha fazla bilgi almak için Eye Care Expert instagram  sayfasına bakabilirsiniz. İlgili ve güler yüzlü personelleri ile mükemmel hizmet verdiklerini rahatlıkla söyleyebilirim.

Ben bugün her iki ürünü set halinde kullanmaya başlıyorum. İstediğimiz sonucu elde etmek için 4-6 hafta kadar düzenli kullanım gerekiyormuş.  Sonrasında deneyimlerimi sizlerle tüm ayrıntıları ile paylaşacağım.

Yorum Yaz

Pin It