Genel

Maya Natural Saç Bakım Yağı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Maya Natural Saç Bakım Yağı kullananlar
Maya Natural Saç Bakım Yağı

Saçları ile sürekli uğraşan ve kaçınılmaz son olarak saçlarını yıpratanlar yaklaşın biraz. Bugün sizlere bildiğiniz tüm saç bakım ürünlerini unutturacak bir ürün önerisi ile geldim. Doğal bakım ürünleri ile son zamanlarda yıldızı parlayan Maya Natural markasına ait olan saç bakım yağını bir süredir kullanıyorum şimdi sıra yorumlarımı paylaşmaya geldi. Saçı ile ciddi problemleri olanlar ve daha bakımlı saçlara sahip olmak isteyenler yazının devamını kaçırmayın.

Maya Natural Saç Bakım Yağı içeriği

Daha önce sizlere bahsettiğim Maya Natural markasının saç bakım yağını da denemeye başladım ve deneyimlerimi anlatmaya geçmeden önce %100 doğal olan ürünün içeriğinden bahsetmek istiyorum.  Bakım yağı saçları besleyen, canlandıran, dökülmeyi durduran, onaran ve yeni saç çıkmasını destekleyen 17 bitkisel yağın birleşiminden hazırlanıyor.  Saç üzerinde olumlu etkileri kanıtlanmış olan argan yağı, susam yağı, badem yağı, Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, kayısı çekirdeği yağı, Hint yağı, zeytinyağı gibi bir çok mucizeyi içeriğinde saklıyor. En önemlisi Paraben, SLES, SLS, alkol, GMO, zararlı koruyucular, sülfat, sentetik boya ve parfüm içermiyor. Sizce de harika değil mi?

Maya Natural Saç Bakım Yağı etkileri

Güneş, çeşitli hastalıklar, ısılı işlem, saçı sık sık kimyasallara maruz bırakmak gibi etkenler saçımızı yıpratır ve hatta yakar. Ben oldum olası fazla gür ve kalın telli saçlara sahibim. Ancak ben de çoğu kadın gibi kendimde bir değişiklik yapacaksam işe ilk olarak saçlardan başlayan biriyim. Ani renk değişiklikleri yapmak hoşuma gidiyor.  Son 2 yıl içerisinde denediğim renkleri saysam aslında hepiniz saçlarımı ne denli zorladığımı tahmin edersiniz. Sarı, siyah, karamel, küllü kumral, çikolata kahve sonra tekrar sarı ardından siyah ve şimdi tarçın bakırı … Gördüğünüz gibi neredeyse saçımda denemediğim renk kalmadı diyebilirim. Bir de çekilen fönleri, düzleştirici tarak ve maşa uygulamalarını sayarsak saçlarımın halini sizlere daha net anlatmış olurum.

Saçlarımla bu kadar uğraşınca bu süreç içerisinde saçımı korumak adına hemen hemen her yöntemi uyguladım. Ev yapımı doğal saç maskelerinden pahalı saç bakım ürünlerine kadar her duyduğumu, her gördüğümü denedim.  Saçlarım hala elimde kalmadığıma göre zaman zaman başarılı da olduğumu söyleyebilirim. Ancak son zamanlarda kullandığım Maya Natural Saç Bakım Yağı, beni inanılmaz etkiledi. Bu bakım yağını kullanırken saç kreminin dışında başka bir ürün kullanmaya gerek duymadım. İlk kullanımda bile saçlarımın yumuşadığını, kolay tarandığını ve kolay şekil aldığını gözlemledim. Yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum ve saçlarımı fazlası ile onardığını rahatlıkla söyleyebilirim. Saçlarımın bazı tutamlarında ıslakken sünme sorunu yaşıyordum 3. kullanımda bu sorunum tamamen ortadan kalktı.  Saç tellerim daha da güçlendi, dökülme azaldı. Saç bakım yağının yeni saç çıkartma vaadi var ancak henüz o kadar uzun süre kullanmadım. Elbette böylesine memnun kaldığım bir ürünü kullanmaya devam edeceğim. Yeni saç çıkartması konusunda gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım.

Maya Natural Saç Bakım Yağı nasıl kullanılıyor?

Saç bakım yağını haftada en az 2 kere temiz saça uygulanıyor. Saça ve saç derisine 10 dakika kadar masaj yaparak uyguladıktan sonra saçımıza sıcak bir havlu sarıp 1 saat kadar bekledikten sonra normal şekilde yıkıyoruz.  Saçımda sihir etkisi yaratan saç bakım yağını ben nasıl kullanıyorum? Zaman zaman yukarıda bahsettiğim şekilde kullandığım ürünü, ben geceden temiz saçıma ve saç derime masaj yaparak sürüyorum.  Bone takıp bu şekilde yatıyor ve sabah kalkınca yıkıyorum. Dediğim gibi yanan saç, yıpranmış saç, saç dökülmesi, saç tellerinin zayıflaması gibi ciddi problemleriniz varsa mutlaka bu ürüne şans verin.

Saç bakım yağı ile ilgili detaylı bilgiyi @mayanaturaltr  hesabından öğrenebilirsiniz.

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It