Güzellik

Sunmay Leaf™ Silicone Sonic Facial Cleansing Brush

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
sunmay-leaf-sonic-brush-yorumları
sunmay-leaf-sonic-brush-yorum

Cilt bakımının önemini hepimiz biliyoruz. Bakımlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmanın temelinde cilt temizliği geliyor.  Cilt temizliği yapmak isterken bu amaca hizmet eden binlerce yol bulabiliriz ama ben bugün size son yıllarda oldukça popüler olan bir üründen bahsetmek istiyorum. Sunmay Leaf Silicone Sonic Facial Cleansing Brush, cilt bakımında adeta devrim yaratan basit ama işlevsel ve uzun süre size hizmet edecek bir ürün.

Silikonlu yüz temizleme cihazları son zamanlarda oldukça revaçta. Bu tarz ürünler hakkında oldukça fazla olumlu yorum okudum ama benim tercihim patentli tasarıma sahip olduğu ve yumuşak gıda sınıfı silikon kullanıldığı için Sunmay Leaf Silicone Sonic Facial Cleansing Brush oldu. Sunmay silikonlu yüz temizleme fırçası cildi temizlemek, yenilemek, pürüzsüzleştirmek ve gençleştirmek için harika bir yol.

Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün şarj edilebiliyor ve şarj edildiğinde uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Sürekli şarj etmek zorunda kalmamak ayrıca kullanım kolaylığı sağlıyor. 2.000’den fazla antimikrobiyal temas noktası bulunan ürünün patentli yaprak şeklinde tasarımı sayesinde yüzünüzün her noktasına rahatlıkla uygulama yapabilmenizi sağlıyor.  Ayrıca 15 hızda programlanmış ve dakikada 7000 kez, dakikada 1500 defaya kadar titreşim yapıyor. Yüzünüzün bir bölgesinden diğerine geçmenizi hatırlatmak için 20 saniye aralık göstergesine sahip 2 dakikalık zamanlayıcı var ve 2 dakika sonra otomatik olarak kapanıyor.  Masaj ve kırışıklık tedavisi için düşük hız ayarında sırt bölgesini kullanmanız öneriliyor. Ürünü her zaman kullandığınız normal temizleme ürünlerinizle kullanabiliyorsunuz. Özel bir ürün gerektirmiyor.  Bu da benim için önemli bir artı eminim sizler için de önemlidir. 

Makyaj kalıntıları ile, ölü derilerle, kırışıklıklarla mükemmel savaşan ürün, harika bir paketleme ile gönderiliyor. Böylece kötü sürprizlerle karşılaşma olasılığınız ortadan kalkıyor. Paket içerisinde  silikonlu yüz temizleme cihazı, 1 adet şarj kablosu, taşıma çantası ve kullanım kılavuzu bulunuyor.

Sunmay Leaf™ Silicone Sonic Facial Cleansing Brush nasıl kullanılıyor?

Ürünün ön ve arka tarafları farklı amaçlara hizmet ediyor. Cildi temizlemek ve ölü hücrelerden arındırmak için ön taraf, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak ve masaj yapmak için arka tarafı kullanılıyor. 1 dakika temizlik ve 1 dakika bakım yaparak 2 dakikanızı ayırmanız harika bir cilt için yeterli oluyor.  Cihaz ile günde 2 kereden fazla uygulama yapmamanız,  aşırı sivilceli ya da açık yaralara sahip ciltte uygulama yapmamanız, cihazı uçucu yağlarla kullanmamanız ve sıcak suya temas ettirmemeniz oldukça önemli. Ayrıca belirtilen süreyi aşmanız cildinize fayda yerine zarar getirecektir.

Ürünü indirimli almak için buraya tıklamanız yeterli.

 

 

2 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It