Genel

Dresslily Alışverişim / Afro Siyah Sentetik Parti Peruk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,

Beni özlediniz mi bilmiyorum ama ben sizleri çok fazla özledim. Buralarda olmadığım süre içerisinde taşındım , yerleştim ve yeni evime alıştım. Bugünden itibaren yeni markalar, ürünler ve işe yarar bilgilerle sizlerle olacağım.  İlk paylaşımı yurt dışı alışveriş siteleri arasında ciddi bir yere sahip Dresslily alışverişim hakkında yapmak istedim. Üstelik ilginç bir şey almak istedim. Afro peruk alışverişi yaptım.

Dresslily afro perukHepimiz zaman zaman değişiklik yapmaya ihtiyaç duyarız ama bazen köklü ve kalıcı değişiklikler gözümüz korkutur. İşte tam da bu anlar için elimin altında olmasını istediğim bir şey aldım kendim için. Afro , uzun, sentetik ve siyah bir parti peruğu. Afro peruk almak isteyenler Dresslily sitesinde bulunan çeşitlere mutlaka baksınlar bence. Yeni peruğum sayesinde kendimde kocaman bir değişiklik yapmak istersem anlık olarak değişip, yeniden eski halime dönebilirim.

Yurt dışı alışverişlerinde genelde kargo sıkıntısı olur ancak Dresslily son zamanlarda yeni bir taşıma firması ile çalışarak olası tüm problemlerin önüne geçmiş. Hızlı ve ilgili bir taşıma firması Dresslily profesyonelliği ile buluşunca çok keyifli bir alışveriş yaptım.  Her iki firmaya da özenlerinden dolayı teşekkür ederim.

Afro peruk oldukça güzel paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. Peruk yanında filesinin olması da beni ayrıca sevindirdi. Afro peruk sentetik olmasına rağmen sırıtmıyor ve  aşırı yapay durmuyor. Güzel bir şekillendirme ile günlük olarak dışarı bile çıkabilirim bence.  Ayrıca aşırı kabarmayan ve benim için çok önemli bir özellik olan dökümleyen bir peruk olması çok hoş. Bir kere başka bir peruk almıştım. Peruk 2 günde sapır sapır dökülmüş elimde patlamıştı.  İnanın perukta yaşanan dökülme sorunu o kadar can sıkıcı oluyor ki anlatamam. Hem kullanamayacağınız bir peruğa boşa para vermiş oluyorsunuz hem de evin her tarafından sentetik saçları toplama sıkıntısı ile uğraşıyorsunuz. Kaliteli ucuz peruk arayışındaysanız ben size Dresslily sitesini öneriyorum.

Elinizin altında farklı bir peruk bulunsun istiyorsanız bu peruğa mutlaka bir şans verin derim.  Gelen peruğu ilk olarak benim yaramaz oğlum denedi . Maşallah bekliyorum 🙂 Görüşmek üzere

2 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It