Genel

Herbaderm SUPERSERUM Serisi Saf Vitamin C Serumu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Herbader ne işe yararm Saf Vitamin C Serumu
Herbaderm Saf Vitamin C Serumu 

Herkese merhaba,

Sağlığımıza faydaları herkes tarafından bilinen C Vitamini size gençliğinizi de geri veriyor.  Sağlık ve güzelliği arayanlar için inanılmaz bir yardımcı olan C Vitamini daha aydınlık, daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardım ediyor.  Bu mucizevi vitaminin cildimize faydaları elbette bunlarla sınırlı değil. Akne, sivilce ve yara izlerine bye bye demenizi sağlıyor, Kolajen üretimini destekleyerek kırışıklık ve ince çizgilerle mücadele ediyor, güneş lekeleri ile savaşıyor, cilde enerji veriyor ve yenilenmesinde yardımcı oluyor.  Cilt güzelliği için böylesine önemli faydaları olan C vitamininin elbette kozmetik sektöründe kullanılmaması düşünülemez. Bu vitaminin kozmetikte belki de en etkili kullanım şekli saf serum hali.  Piyasada farklı markalara ait saf C Vitamini serumu var ama ben bugün sizlere hem etkili hem de fiyatı benzerlerine oranla çok cazip bir markanın ürününden bahsedeceğim . Piyasada yeni sayılan Herbaderm Saf Vitamin C Serumu eminim sizler de benim gibi sevgiyle karşılayacaksınız.

Herbaderm  SUPERSERUM Serisi

Herbaderm markasının ürünlerini severek kullanıyorum. Marka yakın zamanda SUPERSERUM Serisi adı altında farklı ihtiyaçlara hizmet eden doğal serumlar çıkardı. Ben geçtiğimiz yılbaşı indirimlerinde rastladım ürünlere.  Koruyucu ve parfüm içermeyen birbirinden doğal 8 ayrı serum mevcut seride. İnanın hepsini alıp deneyesim geldi. Artık zamanla. Benim gibi meraklıları için serinin serumlarını maddeler halinde veriyorum .

AHA PEELING

SAF VİTAMIN C

LEKE KARŞITI

BIO BARIYER

GÖZENEK KARŞITI

HYALURONIK 3D

BIO HYDRATION

RED CONTROL

Herbaderm Saf Vitamin C Serumu Ne İşe Yarar?

Yukarıda da belirttiğim gibi düzenli olarak C Vitamini serumu kullanmak cilt üzerinde sayısız olumlu etkiye sahip.  Cildi aydınlatıyor, ince çizgilerle savaşırken kırışıklık oluşumunu engelliyor, yara lekeleri ve sivilce lekeleri ile mücadele ediyor,  cilt tonunu eşitlediği için cilde aydınlık katıyor, güneş lekelerini azaltıyor, cilde elastik ve dolayısı ile genç bir görünüm veriyor.

Herbaderm Saf Vitamin C Serumu Nasıl Kullanılır?

Her üründe olduğu gibi C Vitamini serumlarında da düzenli kullanmak şart.  Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere avucunuza 3-4 damla serum alarak  temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulamanız yeterli. Herbaderm  Saf C Vitamini Serumunda koruyucu, yağ, silikon, parfüm vb içermiyor ancak yapısı nedeniyle ilk sürüşte yağlı bir his bırakıyor ama hemen emiliyor ve yağlı his ortadan kalkıyor. Dilerseniz uygulamadan 3 dakika kadar sonra günlük bakım rutininize ait kremlerinizi kullanabiliyorsunuz. Herbaderm Saf C Vitamini Serum aynı zamanda Vvegan bir ürün ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Ben kendime bir güzellik yaparak yeni yılın ilk gününde kullanmaya başladım ve daha genç bir cilde kavuşmak isteyenlere kesinlikle bu ürüne bir şans vermelerini tavsiye ediyorum. Bulunduğum ilçede diğer serumlarını da bulur bulmaz alıp hepsini sizlerle paylaşacağım. Hepinize sağlık ve güzellik diliyorum. Sevgiyle kalın…

 

1 Yorum Var

  1. Bende denemek istiyorum bu serumu sanırım çeşitlerini Gratis ‘te görmüştüm 🙂

Yorum Yaz

Pin It