Güzellik

Kusursuz saçlarla uyanmak için 3 basit yöntem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Kusursuz saçlara sahip olmak için
Kusursuz Saçlar

Sabahları yataktan dağınık ve karışmış saçlarla kalkmaktan sıkıldınız mı? Güne kusursuz saçlar ile başlamak için sabahın köründe kalkarak maşa yapmak ya da fönlemek zorunda değilsiniz. Uyandığınız zaman sadece 5 dakikanızı ayırarak şekil verebileceğiniz,  kolay kontrol edilebilir saçlara sahip olmak için uygulayabileceğiniz basit yöntemleri sizin için derledik.  İşte kolay şekil alan saçlar için 3 basit yöntem…

Masal prenseslerini kıskandıracak kusursuz saçlar

Uzun saçlara sahipseniz bu basit yöntemle kusursuz ve doğal görünümlü dalgalara bayılacaksınız.  Üstelik tek yapmanız gereken saçlarınızı örmeniz! Gece yatmadan önce saçlarınızı yıkayın. Kurutma makinesi yardımı ile iyice kurutun. Kuruyan saçlarınızı düzgünce örün. Saç uçlarına kadar örgü yapmayın. Uçlarda 7-8 santim kadar mesafe bırakın. Sabah kalkınca saç örgünüzü açın ve şekillendirici bir ürün kullanarak şekillendirin.

Dalgalı saçlarda çabasız güzellik

Son yıllarda saç ve makyajda çabasız güzel gösteren modeller oldukça revaçta.  Hafif dalgalı saçlara sahipseniz birazdan bahsedeceğim yöntemle çok kolay bir şekilde kusursuz saçlarla güne başlayabilirsiniz. Kıvırcık saçlar ve düz saçlar için pek uygun olmayan bu yöntem dalgalı saçlar için mucizeler yaratabilir. Çabasız ama güzel saçlar ile güne başlamak için akşam saçlarınızı yıkadıktan sonra hafif nemli bırakın. ve böylece yatın. Sabah kalktığınız zaman hafif bir şekillendirici ürün ve parmaklarınızı kullanarak şekil verin. İşte bu kadar basit!

Yumuşak bukleler

Havalı buklelere sahip olmak için sabah erkenden kalkarak maşa yapmanıza gerek yok. Eski ve geleneksel yöntemlere başvurarak sabah kalktığınız anda yumuşacık buklelere sahip olabilirsiniz.  Evet bigudilerden bahsediyoruz. Tarihler boyunca kadınların vazgeçilmezi olan bigudiler günümüzde çok çeşitlilik kazandı. Isı veren, yatakta rahatsızlık vermeyen, kolay uygulanabilen bigudilerden size en uygununu seçebilirsiniz. Gece duş alıp çok hafif nemli olan saçlarınızı bigudi ile sarın. Sabah kalkınca bigudileri çıkarın ve kalın dişli bir tarak yardımı ile tarayın. Saç tipinize uygun bir şekillendirici kullanarak saçınızı sabitleyin.  Yıldızları kıskandıracak buklelerinizle kuaförden çıkmışcasına güne başlayabilirsiniz.

Tüm bunların yanında düz saçlara sahipseniz geceden fön çekerek düzleştirebilir ve sabah kalktığınızda dümdüz saçlarınızla güne başlayabilirsiniz. Kıvırcık saçlara sahipseniz hafif ıslatıp wax yardımı ile buklelerinizi belirginleştirebilirsiniz. Kusursuz saçlar için çok çabalamanıza gerek yok.

Yorum Yaz

Pin It