Genel

Bu Anneler Günü’nde Sebamed Baby ile Hem Annelerin Hem de Bebeklerin Keyfi Yerinde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Anneler Günü, tüm anneler ve çocukları için özel ve kıymetli. Bebeklerinin huzurlu ve keyifli olması anneler için en güzel hediye. Bunun farkında olan Sebamed, Sebamed Baby ürünleriyle hem annelere hem de bebeklere keyifli bir gün yaşatacağı bir Anneler Günü sunuyor.

 Sevginin ve şefkatin sonsuz kaynağı anneler için çocuklarının mutluluğu her zaman kendilerinden önce geliyor. Fedakârlığı ve sonsuz ilgiyi çocuklarından hiçbir zaman esirgemeyen anneler, Anneler Günü’nde hediyeden çok mutluluğu ve huzuru arıyor. Bebeklerin hassas ciltleri için geliştirdiği ürünlerle annelerin beğenisini kazanan Sebamed, bebekler için özel olarak geliştirdiği Sebamed Baby ürünleriyle bebeklerin sağlığını düşünüyor. Hassas ciltli bebeğe sahip annelerin % 100’ünün önerdiği Sebamed Baby Pişik Önleyici Krem ve alerji dostu olduğunu kanıtlayan ECARF Sertifikalı Sebamed Baby Şampuan gibi ürünleriyle bebeklerin cilt sağlığını koruyan Sebamed, Anneler Günü’nde bile bebeklerinin keyfini düşünen annelerin tercihi oluyor.

Bebeklerin hassas cildine hassas bakım

Bebeklerin cildi yetişkinlerin cildine göre 3 kata kadar daha hassas olabiliyor. Bebeğin cildinin nemlendirilmesi ve korunması için de doğru ürünler tercih edilmesi gerekiyor. Aksi halde bebeğin cildinde yara, cilt kuruluğu, tahriş, dematit, egzema ya da alerjik reaksiyonlar meydana gelebiliyor. Dolayısıyla bebek cildini zararsız dış etkenlerden koruyacak, cildin koruyucu bariyerini destekleyecek 5.5 pH değerine sahip ürünlerin kullanılması gerekiyor. Burada ECARF (Avrupa Alerji Araştırmaları Merkezi) tarafından onaylı, bebeklerin cildinde alerjiye neden olmayan ürünler, güvenle kullanılabilecek ürünler olarak dikkat çekiyor.

Klinik ve dermatolojik olarak da test edilmiş ECARF onaylı Sebamed Baby ürünleri de bebeklerin hassas cildini düşünerek geliştirildi. Sebamed Baby Bebek Şampuanı, bebek ve çocukların narin saç derisine zarar vermeden, kuruluk ve tahrişi en aza indirerek cildin koruyucu tabakasını güçlendiriyor. %100 sabunsuz, alkalisiz, renk katkısı içermeyen ve göz yakmayan formülünün yanı sıra içerdiği bitkisel papatya ekstresi sayesinde saça hoş koku ve ipeksi yumuşaklık veren ürünü, anneler güvenle tercih ediyor. Sebamed Baby Pişik Önleyici Krem ise içeriğindeki bileşenler sayesinde pişiği etkili bir şekilde tedavi ederek tekrar meydana gelmemesi için gerekli korumayı sağlayan ve hassas ciltli bebeğe sahip annelerin % 100’ünün önderdiği bir ürün.. Temizlik sırasında bebeğin cildini nemlendiren Sebamed Baby Kompakt Temizleme Barı ise içeriğindeki buğday tohumu yağı, vitamin ve amino asitlerin oluşturduğu nemlendirici kompleks ile cildi besleyip kuruluğa karşı koruyarak su kaybını azaltıyor.

Yorum Yaz

Pin It