Güzellik

Licape cilt bakım ürünlerini deniyorum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Herkese merhaba,

Cilt bakımı önemli. Sağlıklı, ışıl ışıl parlayan ve cilt sorunlarından arınmış bir cilt güzelliğimizin temel taşı. Cildimize her zaman önem vermeliyiz ancak pandemi döneminde cilt bakımı çok daha önemli. Uzun süre maske takmak, güneş ışından yeterli oranda yararlanamamak ve yine yeterli oranda oksijen ile temas edememek cildimizin daha solgun olmasına, pul pul dökülmesine ya da sivilcelenmesine neden olabiliyor. Bu olumsuz etkilerden korunmak için cildimize gerekli özeni göstermek zorundayız. Fazla zamanınız ya da uzun süre cildinizle ilgilenecek enerjiniz yoksa nokta atışı ürünler kullanmanız gerekiyor. Bugün size tüm cilt sorunları ile başa çıkacak, adeta nokta atışı yağarak cilt problemleri ile savaşacak ürünlere sahip bir markadan bahsedeceğim.  Licape markasının ürünleri kullanım kolaylığı ile de asla fazla zamanınızı almayacak.

Licape cilt bakım ürünlerini 1 haftadır kızımla birlikte kullanıyoruz. Ürünlerin cilt üzerinde olumlu etkilerinin adeta rüzgar gibi hızlı olduğunu da söylemeliyim.   Ürünler ve paketlerde şuan inanılmaz bir kampanya olduğu için biz 5 ürünün bulunduğu tüm cilt sorunlarına karşı 5’li paketi kullanıyoruz.  5 harika ürünün bulunduğu paketi 746 TL yerine 229 TL’ye almak  aşırı mutluluk sebebi.

Licape 5’li paket içerisinde neler var?

Licape gücünü doğadan alan bir marka. Güzele ve iyiye kavuşmak için doğanın karşısında değil yanında durmamız gerektiğinin bilinciyle hareket eden markanın ismi Likapa’dan ( Yaban Mersini) geliyor.  Doğanın gücüne tutunan Licape markasının hayvanlar üzerinde test yapmaması da  bakış açılarına  sahip çıktıklarının en büyük göstergesi. Ayrıca markanın sertifikalarına, dermatolojik test sonuçlarına da Licape internet sitesinde belgeler kısmından ulaşabilirsiniz.

Licape 5’li paket içerisinde leke kremi ve cilt beyazlatıcı,  çay ağacı özlü gece maskesi, yaşlanma karşıtı bakım kremi, kolajen ve C vitaminli yaşlanma karşıtı serum, çay ağacı yağlı yüz temizleme jeli bulunuyor.  Ürünlerin ambalajları çok şık ve kaliteli . Ben yukarıda saydığım ürünlerin hepsini 1 haftadır rutinime ekledim ve kızıma da çay ağacı özlü temizleme jeli, beyazlatıcı leke kremi ile çay ağacı özlü besleyici gece maskesini kullandırıyorum.  Kızım 17 yaşında ve cildinde çoğu gençte olduğu gibi sivilcelenme ve akne lekeleri var. 1 hafta içinde yeni sivile oluşumu tamamen durdu. Eski sivilceler de kurudu, küçüldü ve siyah noktalar azaldı. Kullanımı aşırı kolay. Üşengeçler için üretilmiş adeta.

Sivilce ve aknelerden kurtulmak için sabah ve akşam çay ağacı yağlı yüz temizleme jeli ile yüzümüzü yıkıyoruz.  Bu arada yüz yıkama jeli çok etkili ve ekonomik. Tek fıs tüm yüzü temizlemek için yeterli. Misler gibi çay ağacı kokuyor. Yüzümüzü temizledikten sonra beyazlatıcı leke kremini  sürüyoruz.  Tüm ürünlerde olduğu gibi Licape markasının bu kremi de yoğun kıvamlı. Minicik bir parça tüm yüze uygulamak için yeterli.  Gece yatmadan önce yüzümüzü yine çay ağacı özlü temizleme jeli ile temizliyoruz ve ardından çay ağacı özlü besleyici gece maskesinden ince bir tabaka uyguluyoruz. Maskenin yoğun bir çay ağacı kokusu var. Sürüldükten kısa bir süre sonra kuruyor yani yatınca bulaşmıyor etrafınıza. Bu rutini uyguladığınızda inanın sivilce ve akne lekeleri kabus olmaktan çıkıyor. Biz 3. günün ardından gözle görülür bir sonuç elde ettik.

Licape yaşlanma karşıtı kolajen ve C vitaminli serum ile yaşlanma karşıtı bakım kremini başka bir yazımda detaylı olarak anlatacağım sizlere.

Yorum Yaz

Pin It