Güzellik

Sağlıklı Uzayan Saçlar İçin Elidor’dan Yeni 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi

Her tip saçın sağlıklı uzamasını destekleyen Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi’nin yeni üyesi Elidor 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi şimdi raflarda. Elidor’un biotin, argan yağı ve arjinin ile formülünü güçlendirdiği krem, güçlü içeriği sayesinde saçları dipten uca besleyerek kırıkları önlemeye yardımcı oluyor.

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası* Elidor’un saçların sağlıklı uzamasını destekleyen Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi, yeni ürünlerle zenginleşmeye devam ediyor. Kırıkların oluşumunu engelleme ve oluşmuş kırıkların onarımına yardımcı olma özellikleriyle öne çıkan serinin en yeni ürünü olarak şimdi de 1 dakikada saçın eski gücüne kavuşmasını sağlayan Elidor 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi aileye katılıyor.

Superblend teknolojisiyle üretilen Yeni Elidor 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi; biotin, arjinin ve argan yağı içeren eşsiz formülü ile saçları dipten uca besleyerek kırıkları önlemeye ve sağlıklı uzayan saçlara ulaşmaya yardımcı oluyor.

Biotin, Argan Yağı ve Arjinin İçeren Güçlü Formül

 Yeni ürünlerle sürekli zenginleşen ve Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımını sunan Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi, saçların ihtiyaç duyduğu vitamin, protein ve yağları formülünde barındırarak, hayatın sonsuz fırsatlarını değerlendirirken saçların hep dilendiği gibi güzel kalmasını sağlıyor.

Saçı yumuşatma özelliğiyle bilinen argan yağı, saçı besleyen arjinin ve saçı güçlendirip doğal biçimde uzamasına destek olan biotin, bu süper karşımın eşsiz bileşenleri olarak öne çıkıyor.

Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi, Ebrar Karakurt’un rol aldığı “Dedik Olabilir” reklam filmiyle tanıtılıyor

Elidor’un Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi’nin tanıtımı amacıyla yayına aldığı yeni reklam filminde, çekimler için İtalya’dan Türkiye’ye dönen voleybolcu Ebrar Karakurt rol alıyor. Ünlü voleybolcu, geçen yılın en çok ses getiren kampanyası “Dedim Olabilir”in devamı olan “Dedik Olabilir” reklam filminde “Saçların da senin, hayallerin de. Uzat, kestir, kazıt ama asla vazgeçme!” mesajını veriyor. Bu kapsayıcı mesajla daha eşitlikçi ve sürdürülebilir bir güzellik çağına öncülük eden Elidor, kalıplaşmış algı ve yargıları yıkarak, hayallerinin önündeki yol ne kadar uzun olursa olsun, tüm genç kadınları vazgeçmeden kendi yollarından gitmeye davet ediyor.

Yeni Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi ile daha da zenginleşen Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi’ne Türkiye’deki tüm satış noktalarından ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz

Pin It