Diyet

Deneyen herkes kilo verdi – 2 Günlük İngiltere Diyeti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
İngiltere Diyeti

Bugün kısa sürede memnun eden sonuçlara ulaşacağınız harika bir kür ile sizinleyim. Sadece 2 gün süren bu diyet biraz zorlu olsa bile inanın sonuçlar mükemmel. 2 günlük İngiltere Diyeti  yaparak bu kadar kısa zamanda 5 kiloya kadar verebilirsiniz.  Az önce de söylediğim gibi süreç sizi biraz zorlayabilir. Kurallar size katı gelebilir ama gerçekten kilo vermek istiyorsanız 2 gün çekeceğiniz çileye değecek diye düşünüyorum.

2 günlük İngiltere Diyeti nasıl yapılır?

Tarife geçmeden önce diyet ile ilgili detaylar ve önemli kuralları hatırlatmak istiyorum.  Diyeti uyguladığınız 2 gün boyunca günde sadece 2 ceviz ve dilediğiniz kadar salatalık tüketebilirsiniz.  Geri kalan öğünler içerisinde sadece birazdan tarifini vereceğim içeceği tüketmeniz gerekiyor. İçeceği her acıktığınızda tüketebilirsiniz. Tüketirken içeceğinizin ılık olmasına özen gösterin. Soğuk olarak tükettiğiniz zaman etkisi maalesef azalıyor. Gün içerisinde mutlaka hareket etmelisiniz. Ne kadar çok hareket ederseniz o kadar çok kilo kaybı yaşarsınız.

Malzemeler  (1 günlük)
  • 4 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 8 bardak içme suyu
  • Süt ( yağlı, yağsız farketmiyor)
  • Toz tarçın
  • Toz zencefil
Hazırlanışı

Suyu kaynatın. Kaynamış suyun içerisine yeşil çayı ekleyin ve en fazla 5 dakika kadar demlemeye bırakın. Demleme süresi 5 dakikayı aşmasın. Aksi halde çayınız acılaşabilir.  Demlenen yeşil çayı bir cam şişeye süzüp ağzını kapatın. Acıktığınız zaman çayınızdan bir bardağa yakın ısıtın ve bardağa alın. İçerisine 3/1 bardak süt ekleyin. Ardından çay kaşığı ucu kadar zencefil ve tarçın ekleyin. Karıştırıp tüketin. Her acıktığınızda böyle bir bardak hazırlayarak içebilirsiniz. Afiyet olsun. Hepinize bol eksili günler diliyorum.

Yorum Yaz

Pin It