Diyet

Göbek eriten limonlu kahve tarifi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
limonlu kahve
Limonlu kahve zayıflatır mı?

Diyet dönemlerinde uygulayabileceğimiz bazı yöntemler, kilo verme hızımızı arttırabilir.  Basit adımlar sayesinde metabolizma hızımızı yükselterek hızlı kilo vermeye başlayabiliriz. Bugün size vereceğim tarif, kısa süre içerisinde sizi özellikle göbek yağlarından kurtaracak bir tarif.  Günde bir fincan limonlu kahve içerek, depolanan yağlarınızı hızla eritebilirsiniz. Gelin yağ yakan limonlu kahve nasıl hazırlanır birlikte inceleyelim…

Limonlu kahve zayıflatır mı?

Son zamanlarda TikTok’ta fenomen olan limon ve kahve ikilisinin kilo vermeye etkili bir yöntem olduğu iddia ediliyor. Uygulayanların sayısı oldukça fazla ve sonuçtan memnun kalanların sayısı da yadsınamayacak kadar çok.   Bu tarifi her sabah taze olarak yaparak kahvaltıdan 30 dakika kadar önce tüketirseniz kısa sürede sonuç alabilirsiniz. Elbette yediklerinize dikkat etmeli ve daha fazla  hareket etmeye özen göstermelisiniz.  Başlamadan önce doktorunuza danışmayı da unutmayın.

Kahve sade olarak tüketildiği zaman metabolizmanızı da hızlandırıyor. Limon ise kahvenin etkisini arttırırken aynı zamanda da kahvenin besin değerini yükseltiyor.

Nasıl hazırlanır?
  • 1 fincan sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı granül ya da filtre kahve
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu (Taze sıkılmış olacak)

Kahvenizi taze olarak hazırlayın ve içmeden önce içerisine 1 tatlı kaşığı limon suyu ilave edin. Sabah aç karnına kahvaltıdan 30 dakika kadar önce yudum yudum için.  Mide rahatsızlığınız varsa bu kürü uygulamayın.  Ayrıca doktorunuza danışmadan da küre  başlamayın.

Yorum Yaz

Pin It