Zayıflama kürleri

En hızlı kilo verdiren az malzemeli tarif

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
En hızlı kilo verdiren kür

Zayıflamak için acelesi olanların imdadına koşacak bir yönteme hazır mısınız? Son zamanlarda popüler olan bu  kür, en hızlı kilo verdiren kürlerin arasında bulunuyor. Özellikle düğün, davet öncesi fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin çok seveceği bu zayıflama yöntemini uygulamak oldukça kolay.  kısa sürede çok hızlı bir şekilde kilo vermek isteyenler, bu tarif tam size göre…

En hızlı kilo verdiren tarif

Sadece bir hafta kadar kısa bir süre içerisinde tartıda harika sonuçlara ulaştıracak bu tarifin hem yapımı çok kolay hem de her yerde bulunabilecek malzemeler ile hazırlandığı için oldukça ekonomik.

Malzemeler
  • 1 adet elma. Yeşil ya da kırmızı olmasının önemi yok.
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu
  • 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
Hazırlanışı

Elmayı yıkadıktan sonra sap ve çekirdeklerini ayıklayın. Rendelediğiniz elmayı bir kase içerisine alın ve üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu ve 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesini karıştırın. kısa sürede kilo verdirecek karışımınız hazır. Peki bu kürü nasıl uyguluyoruz? Karışımı her sabah taze taze olarak hazırlayın ve tüketmeden 20  dakika kadar önce hazırlayın. Böylece yulaf ezmesi ve chia tohumu yoğurt içinde yumuşayacak ve daha kolay tüketilebilecek.  Hazırladığınız karışımı sabah kahvaltısı niyetine tüketin ve gün içerisinde yediklerinize dikkat ederek daha fazla hareket etmeye dikkat edin.  Kısa sürede gözle görülür etkiyi hissedecek ve çevrenizi şaşırtacaksınız.

Yorum Yaz

Pin It