Diyet

Son yılların en hızlı yağ yakan karışımı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Son zamanların en hızlı yağ yakan karışımı

Vücutta biriken yağlar hepimizin ortak derdi diyebiliriz. Elbette o yiyip yiyip kilo almayan kıskanılan genlere sahip kişilerden değilseniz. Fazla kilolardan kurtulmak için her yolu denemeye hazır olan ekibin içindeyseniz size bir de doğanın gücüne inanmanızı söylemek istiyorum. Hem sağlıklı hem de ekonomik olan doğal yollar ile yağ yakımı mümkün. Ucuz yolla kilo vermek istiyorsanız birazdan tarifini vereceğim karışımı mutlaka denemelisiniz. Son yılların en hızlı yağ yakan karışımı eminim sonuçları ile sizleri de mutlu edecek.

Kilo vermek isteyenler, kolay ve hızlı yoldan yağ yakmak isterler. Doğru beslenmek ve egzersiz yapmak kilo vermek için en temel yol.  Kilo vermek için aldığımız kalorinin fazlasını yakmak ilk kural hepimiz biliyoruz.  Bunun yanında elbette destekleyici yöntemler mevcut. Metabolizma hızlandıran ve biriken yağları parçalamayı hedefleyen bazı doğal karışımlardan faydalanmak daha hızlı kalori yakmamızı ve sonuç olarak daha hızlı zayıflamamızı sağlar.  Bugün sizlere bahsedeceğim basit karışım da bu amaca hizmet ediyor.  Üstelik son zamanların en hızlı yağ yakıcı karışımı olarak tanınıyor. İşte en hızlı yağ yakıcı karışım tarifi…

En hızlı yağ yakıcı karışımı nasıl hazırlanır?

Bu harika karışım sadece iki besinden oluşuyor. Faydaları saymakla bitmeyen limon ve antioksidan açısından zengin bir besin olan chia doğru kullanıldığı taktirde sizi zayıflatırken, bağışıklık sisteminizi de güçlendiriyor.

Malzemeler
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 adet limonun suyu
  • 1 bardak içme suyu
Hazırlanışı
  • Chia tohumları ce suyu karıştırın. 1 saat bekletin.
  • 1 saat sonra limon suyunu ilave ederek karıştırın.
  • 15 gün boyunca her sabah taze olarak hazırlayarak aç karnına tüketin.
  • Aktar ya da marketlerden chia tohumunu kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • En hızlı yağ yakan karışımı denediğinizde kısa sürede sonuç alacaksınız.

Yorum Yaz

Pin It