Zayıflama kürleri

Göbek eriten altın yoğurt kürü

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
altın yoğurt kürü tarifi
altın yoğurt kürü

Yaza kocaman bir göbekle girmek istemeyenler, göbek eritmek için araştırma yapmaya başladılar bile. Göbek eritmek için öncelikli takip etmeniz gereken yol hafif beslenmek ve düzenli egzersiz yapmaktır. Bunların yanında göbek yağlarını hızla eriten yöntemler de bulunuyor.  Sanıyorum göbek eriten bu yöntemlerin başında günde 500 gram yağ yakmanıza yardımcı olan altın yoğurt kürü geliyor. Bugün sizlerle mucizevi etkileri ile memnun eden altın yoğurt küründen bahsedelim o halde.

Adından da anlaşıldığı gibi sarı renkte baharatları kullanarak altın renginde bir yoğurt elde edeceğiz. Mucizevi baharatlar zencefil, tarçın ve zerdeçal ile yağ yakıcı özelliği kanıtlanan yoğurt ile hazırlanan kür sayesinde fazla kilolarınızdan hızla kurtulabilirsiniz.

Altın yoğurt kürü nasıl hazırlanır?

Malzemeler

4 yemek kaşığı yağsız yoğurt

1 çay kaşığı zerdeçal toz

1 çay kaşığı zencefil toz

1 çay kaşığı tarçın toz

1 çay kaşığı zeytinyağ

Hazırlanışı

4 yemek kaşığı yağsız yoğurdu bir kase içerisine alın. Yoğurdun içerisine yukarıda belirttiğim miktarlarda zencefil, zerdeçal, tarçın ve zeytinyağını ilave edin. Karışımı iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat kadar önce aç karnına tüketin. Yukarıda belirtilen malzemeler tek porsiyon içindir. Bu nedenle her öğün için ayrı ayrı ve taze olarak hazırlayarak tüketmelisiniz.  Kürü haftada 2 gün uygulamanız yeterli. Sonrasında 4 gün ara ile kürü tekrar edebilirsiniz.

Not: Hamile ve emziren anneler, malzemelerden en az birine alerjisi olanlar, kronik rahatsızlıkları bulunanlar ve düzenli ilaç kullanmak zorunda kalanlar bu kürü uygulamasınlar.

 

2 Yorum Var

  1. Ya gece yatsak sabah kalksam şu göbek erise yesek yesek kilo almasak çok hayal perestim sanırım

  2. Pingback: Uyurken Yağ Yaktıran Yoğurt Kürü - Sen de İncel

Yorum Yaz

Pin It