Genel

Urban Care Biotin & Caffeine Peeling Şampuan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Urban Care Biotin & Caffeine Peeling kullananlar
Urban Care Biotin & Caffeine Peeling

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde  “Yılın En İyi Şampuanı” kategorisinde ödül alan Urban Care Biotin & Caffeine Peeling Şampuan yorumlarım ile sizlerleyim.

Urban Care markasının son zamanlarda yoğun ilgi gören Expert serisine ait olan Biotin & Caffeine dökülme karşıtı şampuan, saçı derinlemesine temizleyerek, bakım yapmayı vadediyor. İçeriğinde bulunan biotin ve kafein sayesinde saçı kökten uca temizleyen, canlandıran, saç derisine masaj yapan, saçın hızlı uzamasına yardımcı olan Urban Care Biotin & Caffeine Peeling Şampuan, düzenli kullanımda saç dökülmesinin de önüne geçiyor.

Urban Care Biotin & Caffeine Peeling dökülmeyi önlüyor

Doğal deniz tuzu, kristalleri, biotin ve kafein içeren peeling şampuan düzenli kullanımda mutlu eden sonuçlara ulaştırıyor. Saç derisine masaj yaparak gözeneklerin açılmasına yardım eden şampuan, uzun vadede saç dökülmesini azaltıyor ve yeni saçların çıkmasına yardımcı oluyor.

 Biotin & Caffeine Peeling Şampuan hassas saç derisini çizmiyor

200 gramlık kavanoz ambalajında kolay kullanıma sahip olan peeling şampuanın içerisinde minik tanecikler bulunuyor. Kristal yapısı ile farklılık gösteren şampuan, düşünülenin aksine saç derisine zarar vermiyor. Su ile birleştiğinde anında eriyen ve köpürmeye başlayan yapısı ile saç derisine zarar vermeden işlevini yerine getiriyor.  Bu minik ve zararsız tanecikler şampuanlama sırasında saç derisine masaj yapıyor ve kan dolaşımını hızlandırarak daha sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Kolay köpürüyor ve saçı derinlemesine temizliyor ancak bana göre şampuanın tek kötü tarafı kokusu. Öksürük şurubunu andıran bir kokusu var bu nedenle şampuanda güzel koku arayanlara mis kokulu bir banyo keyfi yaşattığını söyleyemem. Şampuanın artılarını karşılaştırdığımda koku kısmı küçük bir ayrıntı olarak kaybolup gidiyor. Ayrıca, saçınız kuruduğunda ilacımsı koku uçup gidiyor.

Urban Care Biotin & Caffeine Peeling Şampuan Nasıl Kullanılıyor?

Saç spreyi, kuru şampuan, jöle gibi saç ürünü kalıntılarını derinlemesine temizlemenize yardımcı olan Urban Care Biotin & Caffeine Peeling Şampuanı haftada bir kere uygulamanız yeterli. Saç derinize 5 dakika masaj yaparak uyguladığınızda etkilerinden oldukça memnun kalacağınıza eminim.

Urban Care Expert Serisi’ne ait olan diğer ürünleri de en kısa zamanda deneyimleyerek sizlerle paylaşacağım.

Yorum Yaz

Pin It