Güzellik

Pielor Hammam El Hana Serisi – Damask Rose

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

“Koku, gönül gözünü açar”

Yazıma Mevlana’nın doğruluğuna sonuna kadar inandığım bir sözü ile başlamak istedim. Çünkü, bu yazı buram buram gül kokacak.

Tarih boyunca tedavi edici ve rahatlatıcı etkisi ile başvurulan gül kokusu, Mısır Kraliçesi Kleopatra başta olmak üzere Babil ve Çin kraliçeleri tarafından güzel ve çekici olmak için tercih edilmiş. Duyguları harekete geçiren, zihni açan, enerji veren ve kişiyi prensesler gibi hissettiren gül kokusu son zamanlarda kozmetik markaların da tercihi oldu ama bugün size gül içerikli ürünlerin en güzel halinden Pielor Hammam El Hana Damask Rose serisinden bahsetmek istiyorum.

Gelin sizi tepeden tırnağa şımartmayı hedefleyen Hammam El Hana Damask Rose  ürünlerine birlikte göz atalım.

Pielor Hammam El Hana Damask Rose Serisi Ürünleri

Bakım ürünlerinde serisi olanları tercih ediyorum.  Seri ürünlerin destekleyici ve tamamlayıcı olduğuna fazlası ile inanıyorum.  Bu nedenle Pielor Hammam El Hana serisi oldukça cazip.  Ayrıca kültürümüzde önemli bir yeri bulunan hamam keyfini evimin ortamında yaşadığımı hissetmenin keyfini es geçmek istemiyorum. Seri oldukça otantik. Ben Argan Therapy – Damask Rose serisini kullanıyorum ancak seriye ait aynı etki ancak farklı koku seçenekleri mevcut.

Seri içerisinde,

  • Şampuan 400ml
  • Duş Jeli 400ml
  • Sıvı el sabunu 400ml
  • Vücut sütü 400 ml
  • Vücut spreyi 200 ml
  • Vücut Peelingi 500 ml
  • Saç maskesi 500 ml
  • El kremi 30 ml

bulunuyor. Daha önce size serinin tepeden tırnağa hizmetinizde olduğunu söylemiştim değil mi? Ayrıca ürünlerin boyutları gerçekten güzel.

Damask Rose Şampuan

Gül bahçesinde gibi hissettiren şampuanın etkileri sadece kokusu ile sınırlı değil. İçeriğinde saçın yapı taşı olan keratin bulunuyor. Saçın yeniden yapılanmasına yardımcı olan keratin sayesinde saç uzun süre nemli kalıyor. Ben özellikle bu etkisinden faydalandım. Saçlarım şu sıralar fazla işlem gördü ve kuru bir yapıya sahip oldu . Sampuan sayesinde saçlarım daha kolay taranmaya başladı. Saçı kuruyanlar ne demek istediğimi açıkça anlamışlardır.

Damask Rose Duş Jeli

Duş sırasında kokuların canlandırıcı ve rahatlatıcı etkilerini çok seviyorum. Hammam El Hana Damask Rose serisinin duş jeli ideal pH değerine sahip olduğu için cildi kurutmuyor aksine nemlendirici özelliği memnun edici ölçüde.  Düzenli kullanımda cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Damask Rose Sıvı El Sabunu

Gün içerisinde ellerinizi ne kadar sık yıkadığınızı düşünün. Bu nedenle kullanıyor olduğunuz el sabunu önemli bir detay bence. Gül kokusunu gün boyu ellerinizde hissedecek ve enerjinize enerji katacaksınız.  Duş jelinde olduğu gibi sıvı sabunun da nemlendirme etkisi gayet başarılı.

Damask Rose Vücut Sütü

İçerisinde nemlendirici etkisi hepimiz tarafından bilinen gliserin bulunuyor.  Cilde masaj yaparak sürün ve gün boyu nemli, mis gibi kokan ve ışıl ışıl bir cilde kavuşun.

Damask Rose Vücut Spreyi

İşte büyüleyici gül kokusunu teninize sabitlemek için inanılmaz bir ürün. Gün boyu ferah ve gülün çekiciliğinde olmak isteyenlerin ilk tercihi bence bu vücut spreyi olmalı.

Damask Rose Vücut Peelingi

Işıl ışıl bir cilt için ve kullandığınız ürünlerin etkisinden %100 faydalanabilmek için ölü derilerden arınmanız şart. Bu işlem bazen sıkıntılı olabiliyor. Cildi çizmeden peeling yapabileceğiniz ve güzel kokulu ürün bulmak zaman zaman uğraş gerektiriyor. Damask Rose vücut peelingi cildinizi zorlamadan, çizmeden arındırabileceğiniz kaliteli ürünlerden. İçeriğinde gliserin bulunuyor bu nedenle peeling işlemi sırasında cildin nemini koruyor.

Damask Rose Saç Maskesi

Yoğun onarıcı saç maskelerini kim sevmez? Damask Rose saç maskesi içerisinde mucizevi argan yağı bulunduruyor ve saçı kökten uca onarmayı hedefliyor.  Tüm saç tipleri için uygun olan maskeyi özellikle yıpranmış saçlar ile derdi olanlar mutlaka kullanmalı.  Haftada 2 kere uygulamak yeterli. Ürün miktarına bakılınca uzun süre kullanabileceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Damask Rose El Kremi

Yaşlanma etkilerinin ilk gözlemlendiği yerlerden biri olan ellerimiz için düzenli olarak el kremi kullanmamız şart. Bakımlı ellerin güzelliğin temel taşlarından olduğunu da düşünürsek gün içerisinde her an yanımızda el kremi bulundurmamız ve kullanmamız gerekiyor. İçerisinde argan yağı ve nemlendirici etkisine bayıldığım shea yağı bulunan Damask Rose el kremi, yağlı his bırakmadığı için benden ayrıca bir puan daha aldı.

Pielor markasının inanılmaz ürünleri bulunuyor. Daha önce denediğim Pielor yüz maskeleri ile ilgili yazımı da mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.

 

 

 

Yorum Yaz

Pin It