Genel

UCANBE Aromas Nudes Eyeshadow Palette

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
UCANBE Aromas Nudes Eyeshadow Palette yorum
UCANBE Aromas Nudes Eyeshadow Palette

Yakın zamanda Ucanbe markasına ait olan Ucanbe Makeup Beauty Mask 18 Colors Eyeshadow far paletinden bahsetmiştim. Bugün yine aynı markaya ait olan başka bir far paletini incelemeye ne dersiniz? Barındırdığı tonlar Huda Beauty The Nude Eyeshadow paletine çok benzeyen UCANBE Aromas Nudes Eyeshadow Palette, pigmentasyonu ile de memnun ediyor.  

Mat, metalik, parlak ve sedefli bitişler sunan toplamda 18 ayrı ton bulunan UCANBE Aromas Nudes Eyeshadow paletinde yumuşak gül tonlarından yoğun bakır tonlarına, altın parıltılar barındıran tonlara kadar sizi mutlu edecek tüm seçenekler tek palette toplanmış.  Klasik tonların aralarına serpiştirilen simli farlar palette özellikle dikkatimi çeken tonlar oldu diyebilirim.

UCANBE Aromas Nudes Eyeshadow 18 nötr renkten oluşuyor

Nude sevenlerin hayran kalacağını düşündüğüm palette soğuk alt tonlu 18 renk bulunuyor. Palette bulunan tüm tonların pigmenti inanılmayacak kadar yoğun,  Mat olan 10 ton, kadife bir dokunuş sağlasın diye aloe vera ve ve Hindistan cevizi yağı ile zenginleştirilmiş. 4 adet tonun içerisinde ise inci ışıltısı bulunuyor ve bu dört ton için yansıtıcı tonlar demek çok yerinde olur. Göz makyajında ışık oyunları yapmak için mükemmeller. Palette yine iki adet simli ton bulunuyor. Uygulama sırasında ve sonrasında simlerin uçuşmaması ayrıca pigmentasyonu beni çok şaşırttı.  Makyaja derinlik katmak ve yüksek parlaklık veren bir adet preslenmş inci far ve bir tanede concealer olarak kullanabileceğiniz mükemmel ötesi kapatıcılıkta olan far bulunuyor.

Uçuşmayan, tozutmayan ve sürüldüğünde adeta ten ile bütünleşen farların bulunduğu bu palet ile gündüz, gece ve parti makyajı yapmanıza olanak sağlayan tonlar birlikte sunuluyor ve tek bir palette istediğiniz görüntüde göz makyajı elde etmeniz çok kolay.

Sahip olduğunuz anda sizi heyecanlandıran ve yüzlerce çeşit göz makyajı olanağı sunan palet, daha önce de dediğim gibi Huda Beauty The Nude Eyeshadow paletine benzerliği ile dikkat çekiyor.  Fiyatı ise kıyaslanamayacak kadar uygun. €10.81 civarında olan paleti Ucanbe Makeup internet sitesinden satın alabilirsiniz. Siteye adım attığınız zaman Ucanbe markasına ait yüzlerce ürün arasında kendinizi kaybedeceğinizi garanti edebilirim.

En yakın zamanda markaya ait başka ürünler ile sizlerle olacağım.

Yorum Yaz

Pin It