Güzellik

Gabrini Aloe Vera Dudak Koruyucu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Gabrini Aloe Vera Dudak Koruyucu
Gabrini Aloe Vera Dudak Koruyucu

Soğuk havaların olumsuz şartlarından en çok etkilenen dudaklarımızı fazlası ile şımartacak yeni bir ürünle geldim bugün.  Faydalarını hepimizin kabul ettiği aloe verayı, hayatımıza iyi ki girmiş dediğim Shea Butter ile buluşturan Gabrini, derinlemesine nemlendirme ve uzun soluklu bakımı bir arada sunuyor. Gabrini Aloe Vera Dudak Koruyucu aynı zamanda SPF20 faktörlü.

Gabrini Aloe Vera Dudak Nemlendirici Üstün Nem Veriyor

Dünya üzerinde bilinen en üstün nemlendirme özelliğine sahip olan Shea Butter, derinlemesine nem veren ve hücre yenilenmesini destekleyen bir mucize.  Son zamanların popüler bitkisi Aloe Vera ise koruyan, bakım yapan ve iyileştiren başka bir mucize.  Dudakları dış etkenlerden korumayı ve bakım yapmayı hedefleyen Gabrini,  bu iki mucizeyi bir araya getirerek nokta atışı yapmış diyebilirim.  Gabrini Aloe Vera Dudak Nemlendirici ile ilgili benim ilk izlenimlerim ürünün üstün ve uzun soluklu nem vermiyor olması. Yaklaşık 6-8 saat arası etkili olduğunu düşünüyorum.  Çatlakları anında yatıştırıyor, dudak üzerinde rahatsız edici bir tabaka bırakmıyor ve kısa sürede yumuşacık yapıyor. Ben ve çocuklarım güvenle kullanıyoruz ancak 3 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaması tavsiye ediliyor.

Soğuk kış günleri dudaklarımıza yoğun bakım yapmak şart.  Ben güvendiğim bir marka olan Gabrini’nin bu yeni ürününe şans vermenizi tavsiye ediyorum.

 

Yorum Yaz

Pin It