Güzellik

Siveno Dudak Koruyucular ile dudaklara uzun süreli koruma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Siveno Dudak Koruyucu

Kışın havaların soğumasıyla birlikte nemini kaybeden ve çatlayan dudaklar birçok kişinin sorunu oluyor. Doğanın gücünü bilimle birleştiren Siveno’nun tamamen doğal içeriklerle oluşturduğu dudak koruyucuları, dudaklara zarar vermeden ihtiyaç duyduğu neme kavuşma imkânı sunuyor.

Siveno dudak koruyucuların aromaları harika

Dudakların ihtiyaç duyduğu nemi bitkisel içeriklerin güçlü kombinasyonuyla sağlayan Siveno, aromalı dudak koruyucu tercih edenler için nane&limon ve bal özlerinin aromalarından faydalanılarak üretilen %100 Doğal Dudak Koruyucu-Nane & Limon ve %100 Doğal Dudak Koruyucu-Bal’ı, yoğun etki arayanlar için aromasız çeşidi %100 Doğal Dudak Koruyucu Yoğun Etki ile 3 çeşit dudak koruyucuyu tüketicisiyle buluşturuyor.

Omega 6 yağ asitleri içeren aynısefa yağı ile çatlamış dudakları yumuşatan %100 Doğal Dudak Koruyucu – Nane & Limon, doğal E vitamini içeren hint yağı dudakları kuruluğa karşı koruyor. Ürüne aromasını da veren nane yağı ise dudaklara dolgunluk hissi veriyor ve canlandırıyor.

E vitamini bakımından zengin, antioksidan özelliğine sahip zeytinyağı ile dudakları besleyen %100 Doğal Dudak Koruyucu – Bal, içeriğindeki zengin shea yağı ile dudakların nem kaybının engellenmesine yardımcı oluyor.

Dudaklarda oluşabilecek yoğun kuruluk ile savaşan Siveno %100 Doğal Dudak Koruyucu Yoğun Etki, besleyici ve koruyucu etkisi bulunan gama linoleik asit bakımından zengin çuha çiçeği yağı içeriyor. Hassas ve çok kuru dudaklarda nemlendirici bir bariyer oluşturuyor.

Her türlü hava koşuluna karşı uzun süre etkili koruma sağlayan Siveno dudak koruyucular siveno.com’da satışa sunuluyor.

Doğal Dudak Koruyucu Nane & Limon: 34,90 TL 

Doğal Dudak Koruyucu Bal: 34,90 TL

Doğal Dudak Koruyucu Yoğun Etki: 34,90 TL

 

Yorum Yaz

Pin It