Genel

Bade Natural Gül Özlü Bakım Serisi ile Doğallığı Keşfediyorum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Doğal içerikli ürünleri ile her zaman tercih ettiğim Bade Natural markasının yeni gül özlü bakım serisi ile yeni yılda kendimi şımartmaya karar verdim.  Benim gibi güzellik ve bakım ürünlerinde tercihi doğaldan ve doğal yağlardan olanlar için de fikir olması için Bade Natural Gül Özlü Bakım Serisi hakkında detayları sizlerle paylaşmak istedim.

Tarihler boyunca daha güzel olmak amacıyla hazırlanan tariflerde mutlaka kendisine bir yer bulan gül, en güzel haliyle Bade Natural‘in reçetesiyle biz güzellik meraklılarının hizmetine sunuldu.  Raflarda yerini yeni alan Bade Natural Gül Özlü Seri içerisinde birbirinden güzel ürünler bulunuyor. Ben bugün sizlerle bu seriye dahil olan gül yağı antioksidan serumu,  Gül yağı rahatlatıcı yüz balmı ve doğal gül suyunu anlatacağım.  Isparta bölgesine özgü olan %100 DOĞAL ‘’Rosa damascena’’ gülleriyle özel olarak formüle edilmiş bu seriyi gelin daha yakından inceleyelim…

Bade Natural Gül Özlü Bakım Serisi

Gül Yağı Antioksidan Yüz Serumu

Cilt bakım serumları artık hemen hemen hepimizin cilt bakım rutinlerine eklendi. Daha hızlı sonuç almak ve cilt güzelliğini etkili bir şekilde desteklemek için mutlaka cilt bakım serumlarından faydalanmamız gerekiyor. Bade Natural gül yağı antioksidan serumu, cildin ışıltısını ve tazeliğini yeniden ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Antioksidan özelliği ve suyu hapsetme etkisi ile cilde derinlemesine bakım yapan serum, cildin nem kaybını geri kazandırıyor.  Biliyorsunuz bakımlı bir cildin temel şartı nemdir. Nemsiz, pul pul dökülen kuru bir cilt hangi bakım ürününü kullanırsanız kullanın istediğiniz sonuca sizi götürmez. İşte bu serum tam da bu noktada cildinizi neme doyurarak diğer bakım aşamalarını keyifle kabul etmesine yardım ediyor.

Gül yağı, tatlı badem yağı, jojoba yağı, susam yağı, avokado yağı, aynı sefa çiçeği yağı, kuşburnu çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağı gibi doğal yağların yanında E vitamini içeren serum, Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermiyor.

Damlalığı sayesinde kullanımı oldukça kolay olan serum, cildin derinlemesine beslenmesine ve ışıltısına yeniden kavuşmasına yardım ediyor. Düzenli kullanım sonrasında ince kırışıklıklar ile mücadele ediyor.  Temiz bir cilde az miktarda sürüp, dairesel masaj yaparak kullanılan serumun kokusu rahatsız edici değil ve yağlı bir his bırakmıyor. Gece yatmadan önce uyguluyorum ve sabah kalktığımda cildimin daha parlak olduğunu gözlemliyorum.

Gül yağı rahatlatıcı yüz balmı

Serinin başka bir ürünü olan gül yağı rahatlatıcı balm cilt kuruluğu,  nem kaybı, cansız görünüm gibi birden fazla cilt problemiyle tek başına savaşıyor.  Gözenekleri tıkamadan nemlendiren, cildi dış faktörlerden koruyan, ışıltısını yeniden kazandıran balm, cildin yenilenmesine yardım ediyor.  Jojoba yağı, tatlı badem yağı, buğday özü yağı, çuha çiçeği yağı, E Vitamini, kuşburnu çekirdeği yağı içeren balm, markanın diğer ürünleri gibi Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermiyor.

Doğal gül suyu

Her an elinizin altında olmasını önerdiğim harika bir ürün. Bade Natural doğal gül suyu için, serinin en sevdiğim ürünlerinden diyebilirim.  Cildi rahatlatan, nemlendiren, pürüzsüzleştiren,  serinleten bu sprey formunda %100 gül suyunu doğal parfüm olarak kullanabilir, kil maskesi hazırlarken çözücü olarak kullanabilirsiniz.

Aşkın, zerafetin ve güzelliğin simgesi gül ile siz de yeni yılda kendinizi şımartabilirsiniz.

Yorum Yaz

Pin It