Diyet

Aç kalmadan 5 günde 5 kilo ver!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
5 günde 5 kilo
5 günde 5 kilo verdiren Japon Diyeti

Kısa süre içerisinde 5 kilo vermek isteyenler için hem pratik hem de çok etkili bir zayıflama kürü ile geldim. 5 günün sonunda sizi tartıda en az 5 kilo hafifletecek bu kürü hemen bir kenara not etmenizi kesinlikle öneriyorum. 5 günde 5 kilo verdiren Japon Diyeti, 5 günün sonunda yarattığı etki ile sizi mutlu ederken çevrenizi şaşırtacak.

Japon diyetini düzenli olarak uyguladığınız zaman 5. günün sonunda en az 5 kilonun gitmiş olduğunu göreceksiniz.  Diyette kullandığınız malzemeler süt, yumurta ve muz.  Bu malzemelere baktığınız zaman  besin değerleri yüksek olduğunu ve doyuruculuk açısından etkili olduğunu göreceksiniz. Böylece aç kalmadan zayıflama garantili bu diyet sizi asla zorlamayacak.

5 günde 5 kilo verdiren Japon Diyeti

Günlük malzeme listesi
  • 5 adet yumurta
  • 250 ml süt
  • 1 tane muz
  • 1 çay kaşığı toz tarçın

Gün içerisinde sadece bu malzemeleri tüketebilirsiniz. Gün içerisinde tüketeceğiniz yumurta sayısı 5 adet. Siz isterseniz sabah 2, akşam 3 ya da tam tersi miktarda tüketebilirsiniz. Diğer malzemeleri de istediğiniz saatler içerisinde tüketme imkanınız var.  Tarçını dilerseniz muzun üzerine serpebilir, dilerseniz sütün içerisine ilave edebilirsiniz. Bu malzemeler sizi tok tutarken aynı zamanda metabolizmanızı da hızlandıracak. Diyet sırasında yumurtanızın üzerine tuz hariç dilediğiniz baharatları kullanabilirsiniz.

Diyet sırasında bol bol su tüketimi sonuca ulaşmak için çok önemli. Sabah ve akşam yemeklerinden önce bir fincan tarçın ve Hindistan cevizi yağı eklediğiniz şekersiz kahve tüketebilirsiniz.  Diyet listesini değiştirmeden uygulamanız çok önemli. Lütfen gün boyu tüketeceğiniz besinleri ya da miktarlarını değiştirmeyin.

Diyeti uygulamadan önce doktorunuza danışın.

Yorum Yaz

Pin It